'Nastavit ćemo razbijati taj hvarski kartel' / Grmoja razotkrio slabost premijera: 'PPD je zarobio Hrvatsku preko Plenkovića kojeg kontroliraju'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

'Nastavit ćemo razbijati taj hvarski kartel u kojem su Plenković, Katičić, Barbarić i državni tajnik Milatić koji svoje vino prodaje Vujnovcu”, obećao je zastupnik Mosta Grmoja

21.8.2023.
11:50
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja gostovao je u emisiji Novi dan televizije N1 u kojoj je podsjetio javnost na Plenkovićevu aferu "plin za cent". U uvodu je kazao da je situacija takva da još uvijek nemamo epilog i da nitko nije odgovoran.

"Ovo pokazuje kako je premijer slab jer ne zna riješiti ovu aferu nakon koje HDZ-u raste rejting što je smiješno. Ako smjeni Predsjednika Uprave HEP-a Franu Barbarića onda će se zamjeriti poduzetniku Pavi Vujnovcu, ako smijeni ministra gospodarstva Davora Filipovića onda će ispasti da je pudlica Vujnovca. Ako smjeni obojicu onda je to velika pobjeda Mosta”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadodao je kako Plenković ne može izbjeći aferu te je naveo da je PPD zarobio Hrvatsku preko Plenkovića kojeg kontroliraju.

Image
'NEFORMALNA RASPRAVA' /

Plenković putuje danas u Grčku: Očekuje se da će razgovarati o uhićenim navijačima Dinama i neredima

Image
'NEFORMALNA RASPRAVA' /

Plenković putuje danas u Grčku: Očekuje se da će razgovarati o uhićenim navijačima Dinama i neredima

"Znali smo da cijena plina pada i kojom logikom je Vlada bila vođena da od Ine traži povećanje proizvodnje. Očito se pogodovalo, a sada znamo i kome. Mi smo bili izloženi brutalnim napadima medija koje kontrolira Vujnovac", rekao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Slabost Plenkovića'

Također je ustvrdio kako je tajna Barbarića na čelu HEP-a u ljudima koji stoje iza njega. “To pokazuje slabost Plenkovića. Mi smo često spominjali onu njegovu “mogu što hoću”, ali sada se ispostavilo da može samo ono što Vujnovac hoće”, dodao je Grmoja.

“Nastavit ćemo razbijati taj hvarski kartel u kojem su Plenković, Katičić, Barbarić i državni tajnik Milatić koji svoje vino prodaje Vujnovcu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako je naglasio kako se velik broj ljudi ne želi zamjeriti tim poduzetnicima. “Tajna moći Vujnovca je u tome da je sada puno moćniji nego što je Todorić bio kojega se sada gazi, a to će se možda dogoditi i Vujnovcu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo