TEMPERATURE RASTU / Evo kakvo nas vrijeme čeka za vikend

Od petka sve toplije i sunčanije. Temperature će, osobito za vikend biti u porastu. U subotu bi tako u nekim dijelovima Hrvatske temperatura trebala dosegnuti i 21 °C.

9.4.2015.
9:13
VOYO logo

Vrijeme će biti sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti će još u četvrtak biti promjenljive naoblake, a u nedjelju je ponegdje moguće i malo kiše. Vjetar većinom slab. Bit će razmjerno toplo, s najvišom dnevnom temperaturom zraka u porastu, od 15 do 20°C, objavio je DHMZ izglede vrema za iduća tri dana na svojim internetskim stranicama.

Sve toplije

U petak će biti pretežno sunčano i toplije. Ujutro ponegdje može biti kratkotrajne magle, uglavnom u dolinama rijeka. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 0 do 5 na kopnu, na Jadranu od 7 do 11, a najviša dnevna od 15 do 20°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb će se u subotu prema sedmodnevnoj prognozi grijati na 21°C, isto kao i Karlovac, Krapina, Slavonski Brod. U većini unutrašnjosti Hrvatske temperature bi trebale biti oko 20 °C. Stoga nakon zadnjeg vikenda i niza tmurnih dana ovaj vikend stiže pravo proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo