naknade za bebe / Gradonačelnici koji su ispunili svoja obećanja: neki od ovih gradova povećali su naknade za novorođenčad i do 300 posto

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Uoči izbora mnogi političari obećavaju razne mjere, ali rijetki se tih obećanja i pridržavaju. Nekoliko hrvatskih političara, lokalnih gradonačelnika, povećali su naknade za bebe

2.11.2017.
8:12
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik grada Knina, Marko Jelić, povećao je naknadu za novorođenčad za čak 300 posto, a najavljeno je i potvrđeno od strane dogradonačelnice Kristine Perić, Knin će naknadu povećat sa 1000 na 3000 kuna, piše Net.hr.

Nova gradska vlast odlučila je podignuti naknade za 300 posto, za što će u Proračunu za 2018. izdvojiti tristo tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denis Kralj, gradonačelnik Vrbovca, prvi je krenuo s povećanjem naknada za novorođenčad, prije nekoliko tjedana nakon izbora povećao je naknade za novorođenčad za 500 kuna (s 1.500 na 2.000). Drugi nakon njega, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić podiže naknadu na čak 10.000 kuna. Opatija je grad s najvećim naknadama za bebe. 

Gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, također se priključuje i povećava naknade za bebe, unatoč tome što su Ploče u velikim financijskim problemima od prethodne vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naknade u rujnu povećali su i novi gradonačelnici Daruvara Damir Lneniček i Novske Marin Pileti, javlja Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo