GRADONAČELNICA SPUSTILA 'HDZ-ovim UHLJEBIMA': / 'Ne zapošljavamo jer se počelo stvarno raditi, a ne kafenisati u kafićima uz Kupu'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

SDP-ova gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček u pisanom je odgovoru prilično oštro napala lokalne HDZ-ovce koje naziva 'uhljebima'

7.6.2018.
11:26
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Sisački HDZ predvođen predsjednikom lokalne organizacije Ivanom Celjakom jučer je na press konferenciji predstavio pisane odgovore koje su dobili od sisačke gradonačelnice, SDP-ove Kristine Ikić Baniček.

Na toj su presici napali Ikić Baniček zbog njezinih odgovora kojima nisu zadovoljni, no najzanimljiviji je bio odgovor sisačke gradonačelnice na pitanje HDZ-ovog Franje Šabana "što se događa da su Siščani počeli izbjegavati zapošljavanje u gradskoj upravi Grada Siska?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'HDZ-ovim uljebima to očito ne odgovara'

Odgovor gradonačelnice bio je prilično odrješit i brzo se proširio društvenim mrežama. "Dogodilo se to da se u gradskoj upravi u protekle četiri godine počelo stvarno raditi, a ne kao u vrijeme HDZ-a primati plaću i kafenisati u kafićima uz Kupu", počinje svoj odgovor Ikić Baniček.

Bivšim HDZ-ovim "uljebima", nastavlja, to očigledno ne odgovara pa radije biraju institucije u kojima vodeću ulogu ima HDZ, kao što su Županija i Centar za socijalnu skrb, gdje se, tvrdi, i dalje prima plaća bez ikakvih konkretnih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Druga konkretna razlika je što se pri poslu traži i odgovornosti za obavljeno što također HDZ-ovim uhljebima ne odgovara", zaključuje Ikić Baniček.

Image

Odgovor gradonačelnice Siska Kristine Ikić Baniček

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo