po struci liječnica / Gradonačelnica Iloka: Marina Budimir novo pojačanje Mosta, bit će nezavisna kandidatkinja na listi

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Najavila je da će na izborima biti nezavisna kandidatkinja na listi Mosta

3.6.2020.
21:09
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnica Iloka Marina Budimir novo je pojačanje nezavisnih lista Mosta, a na parlamentarnim izborima bit će nezavisna kandidatkinja na njihovoj listi, priopćeno je u srijedu iz Mosta. 

"Sama činjenica da su našu državu napustili brojni građani govori u prilog tome da im je dosta, da je njihovo strpljenje na kraju i da su zapravo izgubili nadu da će naša država nakon gotovo 30 godina promijeniti svoju politiku i omogućiti Hrvatskoj da bude onakva kakvu smo je svi željeli '91. godine", navela je Budimir.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavila je da će na izborima biti nezavisna kandidatkinja na listi Mosta kao i mnogi drugi nezavisni kandidati koji su odlučili uključiti se u politiku i svojim doprinosom učiniti  politiku boljom. 

Most u priopćenju navodi da je gradonačelnica Marina Budimir ukinula prirez građanima Iloka, a udvostručila je naknadu za novorođenčad. Živjela je s obitelji u Austriji da bi se 2013. vratila u Hrvatsku i radila kao liječnica obiteljske medicine. Godine 2017. postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo