ZA SLAVONIJU, BARANJU I SRIJEM / Grad Sinj će Iloku donirati 10.000 eura za štete nastale uslijed nevremena. Bulj: 'Pozivam i druge da se priključe'

Image
Foto: Igor Čagalj/Pixsell

Sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik donio odluku o donaciji Iloku za štete nastale zbog nevremena prošlog tjedna.

28.7.2023.
20:52
Igor Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Na svojem je Facebook profilu sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Miro Bulj objavio kako je donio odluku da će Grad Sinj Iloku donirati 10.000 eura.

Donacija je namijenjena štetama koje su nastala uslijed prošlotjedne vremenske nepogode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donio sam odluku da Grad Sinj u skladu sa svojim mogućnostima pomogne Slavoniji, Srijemu i Baranji koji su prošli tjedan doživjeli tešku elementarnu nepogodu.Grad Sinj će uplatiti 10.000 eura Gradu Iloku koji je za vrijeme nevremena pretrpio značajne štete na gospodarskim objektima, muzejima, dječjim vrtićima i obiteljskim kućama. Samo je na području Vukovarsko-srijemske županije srušen zvonik crkve, vjetar je raskrio krov na tri škole, a oštećene su brojne zgrade i obiteljske kuće" napisao je na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivam i druge općine i gradove da se solidarno priključe i pomognu našoj Slavoniji, Srijemu i Baranji koji su dali veliku žrtvu za slobodnu Hrvatsku", dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Donosimo ekskluzivne snimke nezapamćenih šteta u šumama. U Spačvi oluja rušila stoljetne hrastove

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo