PREDSJEDNICA U OSIJEKU / Grabar-Kitarović: 'Jakova nema jer se brine o obitelji!' No, prema fotografijama, Jakov je - na utakmici!

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL, Luka Stanzl/PIXSELL

Fotografije agencije Pixsell otkrivaju da je Jakov Kitarović u to vrijeme bio u Sisku na hokejaškoj utakmici

16.12.2019.
7:00
Davor Javorović/PIXSELL, Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju predvečer je na predizbornom skupu u Osijeku "opravdala" nedolazak svoga supruga Jakova tvrdnjom da se "brine o obitelji" jer im se "kći vratila sa studija u Americi".

No, fotografije agencije Pixsell pokazuju da je Jakov Kitarović u to vrijeme bio - u Sisku na hokejaškoj utakmici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, netko se mora brinuti o obitelji kad me nema..."

"Prije nego nastavim s pozdravima, željela bih istaknuti dvije vrlo bitne činjenice. Prvo, Jakov... Prenosim njegove pozdrave vama, on večeras, nažalost, nije mogao biti s nama zato što je naša kći doputovala sa studija u Americi i, znate, netko mora brinuti o obitelji kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja!", kazala je Grabar-Kitarović u nedjelju oko 19 sati, a snimku tog dijela njezina govora mogli ste uživo čuti u RTL-u Danas. 

No, Jakov je bio na utakmici

S druge strane, agencija Pixsell objavila je fotografije iz Siska s hokejaške utakmice Hrvatske i Srbije na kojima se nalazi - Jakov Kitarović! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Prema službenim stranicama Međunarodne hokejaške federacije, ta utakmica 2. kruga olimpijskih pretkvalifikacija u Sisku počela je u nedjelju u 17 sati, znači dva sata prije nego je Grabar-Kitarović "opravdavala" Jakova da ga nema u Osijeku zato što se "netko mora brinuti o obitelji kada nje nema". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

(Opis fotografije na agenciji Pixsell: 15.12.2019., Dvorana Zibel, Sisak - Hokej na ledu, olimpijske pretkvalifikacije, 2. krug, grupa M. Hrvatska – Srbija. Jakov Kitarović)

Za objašnjenje izjave i fotografija poslali smo u nedjelju navečer upit Stožeru predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović na koji do objave teksta nismo primili odgovor.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo