nakon žestokih kritika /

Grabar Kitarović konačno o sukobu s Plenkovićem: 'Odgovorni smo svi pomalo, nismo činili dovoljno'

Danas govori blaže i pomirljivim tonom, rekla je da odgovornost za to ne može snositi samo ova Vlada koja je na vlasti tek godinu dana nego sve vlade zadnjih 25 godina

15.11.2017.
22:21
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović konačno je pojasnila svoje kritike na račun demografskog i gospodarskog stanja u društvu koje je posljednjih tjedana prilično oštro sipala. 

Danas govori blaže i pomirljivim tonom, rekla je da odgovornost za to ne može snositi samo ova Vlada koja je na vlasti tek godinu dana nego sve vlade zadnjih 25 godina
Na pitanje o kandidaturi za novi predsjednički mandat poručila je da bi u ovom trenutku o tome bilo neodogovorno razmišljati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle, odgovorni smo svi pomalo. U to uključujem i sebe jer sam bila ministrica vanjskih poslova u jednoj od prethodnih vlada. Nismo činili dovoljno. Nije da Hrvatska nazaduje koliko je problem da nas drugi prestižu. Dakle, da očito koriste snažnije reforme i bolje prakse.

I mislim da se treba ugledati u to iskustvo i da treba nastaviti dalje raditi. Ako ostanemo bez radne snage, neće nas imati tko hraniti, neće biti ljudi koji će moći proizvoditi taj dohodak koji je neophodan i za socijalna davanja i za sve ostalo", izjavila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo