GOSTI HTJELI LAŽIMA IZVUĆI NOVAC OD IZNAJMLJIVAČA: / 'Žalili su se na nepostojeću vlagu pa su tražili lovu nazad' - razotkrio ih Facebook

Image

Iznajmljivači su sasvim slučajno shvatili kako su ih gosti pokušali ucijeniti i izvući novac za vrijeme boravka u njihovim apartmanima

12.6.2019.
19:17
VOYO logo

Navikli smo slušati priče o muljanjima iznajmljivača soba i apartmana po Dalmaciji i Istri pa tako se nerijetko na raznim forumima i u Facebook grupama može pročitati da je ono s fotografije oglasa nije bilo niti približno pravom stanju stvari. U pitanju su uglavnom stare sobe s namještajem iz doba Jugoslavije koje se naplaćuje vrlo skupo ili skučene "šupice". No, ima i gostiju koji nisu pošteni. Jednu takvu priču je Slobodnoj Dalmaciji ispričalo dvoje iznajmljivača apartmana iz Splita.

Oni su sasvim slučajno shvatili kako su ih gosti pokušali ucijeniti i izvući novac za vrijeme boravka u njihovim apartmanima. Priča ide ovako: dvije grupe turista stižu u dva apartmana u Splitu. Od prvog dana boravka stalno su stizale poruke iznajmljivačima da nešto ne valja u apartmanima, a najviše su se i jedni i drugi gosti žalili na vlagu u oba apartmana (apartmani su međusobno udaljeni nekoliko kilometara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KONOBARI PROGOVORILI O GOSTIMA IZ PAKLA: /

'Žena se žalila da smo joj prebrzo spravili hranu jer ona još nije gladna'

Stalno su se žalili pa na kraju tražili novce natrag

Vlaga u kupaonici, vlaga u kuhinji, vlaga u konstrukciji, vlaga ovdje, vlaga ondje. Stalno su se slale poruke, iznajmljivači su već drugoga dana bili izluđeni. Onda su se počeli tražiti i novci natrag, spominjalo se kako im je lani iznajmljivač u Dubrovniku na kraju platio i boravak u hotelu jer ni tamo nisu mogli od vlage izdržati, spominjali su se roditelji koji su doktori i koji su tu negdje u Splitu te da i roditelji tvrde da je vlaga i svašta nešto u konstrukciji zgrade što izaziva alergije.

Image

27.05.2018., Dubrovnik - Ilustracija za apartman. Tala s oznakom i kategorizacijom objekta za iznajmljivanje. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Gosti ne žele izići iz apartmana iako im je ponuđeno da će im se vratiti novac za noći koje nisu iskorištene te da pronađu negdje drugdje smještaj gdje im više odgovara, gosti nemaju nikakav dokaz da je problem u zgradama, a i dalje samo traže novac. Sezona tek počela, apartmani s odličnim ocjenama, a apartmani navodno neupotrebljivi po riječima gostiju - noćna mora svakog iznajmljivača. Najsretniji dan u životu ovih iznajmljivača bio je kada su gosti spakirali stvari i otišli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FOTO, IZNAJMLJIVAČICA U ŠOKU: /

'Ovo su gosti iz pakla. Ni vodu nisu povukli'

Image
FOTO, IZNAJMLJIVAČICA U ŠOKU: /

'Ovo su gosti iz pakla. Ni vodu nisu povukli'

Varalice otkrio status na Facebooku

Jedan od statusa s Facebooka je otkrio da gosti lažu - dva ista slučaja u istom gradu u dva ista termina, gosti istog prezimena, žalba na istu stvar i tek razliku od 10 eura. Jedni su tražili povratak 150 eura a drugi 160 eura. Da je bio tek jedan slučaj u pitanju, možda bi na kraju iznajmljivači i popustili iako nisu imali niti jedan razlog za to, ali dva ista slučaja samo su potvrda prevare koja je očito dogovorena i prije slijetanja u Hrvatsku.

Gosti, ili ih je bolje nazvati riječju prevaranti, novac neće dobiti, a iznajmljivači nastavljaju sezonu sa strahom što će sve još doživjeti do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo