slave izborne rezultate / Gordan Jandroković: 'HDZ je uvjerljivi pobjednik!'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

'Građani su ovim dali potporu i Vladi koju vodi Andrej Plenković'

22.5.2017.
14:09
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

"Mi smo ostvarili sve svoje strateške ciljeve. Mi smo uvjerljivi pobjednici. Naše su liste najjače. Mi smo najjača politička stranka i puno jači od konkurenata koji zazivaju izbore", rekao je na današnjoj konferenciji za medije HDZ-ov Gordan Jandroković.

"Građani su ovim dali potporu i Vladi koju vodi Andrej Plenković. Što se tiče županija HDZ je pobijedio u 12 plus gdje smo podupirali Korena to je 13. SDP je pobijedio  u dvije županije. S 25 došli smo do 43 gradonačelnika. Od 138 općina sada u 162 općina dobivamo, a SDP u nešto više od 30 općina. HDZ je pobjednik ovih izbora jer - brojke su neumoljive. HDZ je pobijedio u županijama u Slavoniji i Dalmaciji. Bakar, Kraljevica, Novi Vinodolski... Pomeli smo konkurenciju", nabraja Jandroković i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Splita u drugi krug ulazimo puni optimizma i vjerujemo da će Opara pobijediti Keruma. Očekujemo da ce Opara privući birače koji ne žele klijentelizam. Što se tiče Zagreba već dugi niz godina ne ostvarujemo rezultat i žao mi je što birači nisu prepoznali Prgometa. Žao nam je i analizirati ćemo zašto je to tako i izvući ćemo određene pouke.Vjerujemo da ćemo imati i pobjedu u Kninu. Što se tiče naših kandidata koji će ići u drugi krug protiv kandidata MOST-a tu je velika razlika, naši su puno jači. MOST ne uzima glasove HDZ-u, više je to pitanje za SDP", naposljetku će Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo