JANDROKOVIĆ U GADNIM PROBLEMIMA / Priznao da je pomogao dužniku i intervenirao za njega, sad je otkriveno da je s čovjekom slavio rođendane

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Predsjednik Sabora priznao da je intervenirao kod Državnih nekretnina, a novi broj Nacionala piše kako je s čovjekom s kojim je intervenirao slavio rođendane djece

1.2.2022.
11:41
Matija Habljak/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković ovih je dana priznao da je intervenirao kod Državnih nekretnina oko jednog spora u vezi poslovnog prostora u centru Zagreba. No, Jandroković je tvrdio kako s gospodinom kojem je pomogao nije blizak, već se radilo o poznaniku koji se obratio njegovu uredu, a on je samo radio svoj posao. Na slučaj je upozorio tadašnjeg državnog tajnika u Ministarstvu državne imovine Krunoslava Katačića. Novi broj Nacionala otkriva kako je Jandroković s čovjekom za kojeg je intervenirao slavio rođendane djece.

"Ako su građani nezadovoljni postupanjem države, moje je tada kao zastupnika, ne predsjednika Sabora, da o tome informiram nadležne u državnoj upravi i ja sam to učinio", kazao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AFERA FRKA JE TEK VRH SANTE LEDA? /

Zviždačica opisala što se sve događa u Državnim nekretninama

Image
AFERA FRKA JE TEK VRH SANTE LEDA? /

Zviždačica opisala što se sve događa u Državnim nekretninama

Proslava rođendana s čovjekom za kojeg je intervenirao

Zviždačica Maja Đerek ranije je u razgovoru za Nacional ustvrdila da ju je 2019. tadašnji državni tajnik Katičić nazvao i povišenim tonom se raspitivao o tome zašto je potpisala odluku o ovrsi tvrtke koja nije plaćala zakup za korištenje poslovnog prostora u vlasništvu države. Za taj se slučaj, kako je Katičić prema njenoj tvrdnji kazao Maji Đerek, raspitivao i predsjednik Sabora Jandroković.

No, novi broj Nacionala baca nešto drugačije svjetlo na ovaj slučaj. Naime, Jandroković je bio uzvanik na proslavi 40. rođendana odvjetnice Martine Gajski, čiji je suprug Vedran Gajski, čovjek za kojeg je Jandroković intervenirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kako donosi novi Nacional, obitelji Jandroković i Gajski bliske su i na društvenim mrežama - tako da su si znali 'lajkati' objave'. Čitavu ovu aferu otkrila je zviždačica Maja Đerek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo