RECALL SUPERSTARA / Goran Tomić o teškom djetinjstvu: 'Kad odrasteš u takvim uvjetima, shvatiš da možeš uspjeti sam'

Image

Kandidat showa 'Superstar' Goran Tomić prošao je u recall iako nisu svi članovi žirija bili složni u tome da ga se pusti dalje. No, ovaj uporni mladić osvojio ih je karizmom

3.11.2023.
9:44
VOYO logo

"Ono što je najvažnije – boja vokala, jako je specifična, možda najspecifičnija do sada, ali kao pjevač si nula. Ja sam vrlo realan. To se odmah digne na pet i deset nakon dva, tri mjeseca vježbanja s nekim tko te zna u to uputiti i zato će biti "da". Ti si prvi ovdje koji ne zna pjevati, a prošao je dalje", rekao je Tonči, a Nika je jedina koja mu je dala 'ne'.

Goran je nakon audicije za RTL.hr otkrio je li imao tremu te ispričao svoju tešku životnu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam jako veliku tremu, nisam znao kako da to sve izvedem. U trenutku sam zastao s vokalima jer nikad u životu nisam pjevao na mikrofon, nisam glazbeno obrazovan. Sam sam kod kuće učio. Nikad nisam mislio da ću to sve moći. Što se tiče pjevanja, još se moram potruditi, ali što se tiče rapa, svoj sam na svome", rekao je Goran koji se tijekom audicije tješio riječima: "Možeš ti to Gorane, dozovi se Gorane. Potrudi se, sjeti se koliko si vježbao kod kuće".

Osvrnuo si i na negativne komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Negativan komentar je imala Nika Turković i Tonči Huljić jer ljudi, naravno, znaju što su rekli. Ne znam pjevati, pogađam tonove, ali treba rada sa mnom. Naravno, primam konstruktivnu kritiku i zbog toga što sam sada uspio proći, potrudit ću se još više da prođem i s pjevanjem", rekao je.

U showu je ispričao kako ga je odgojila baka koje je nažalost 2017. godine preminula zbog karcinoma. Goran je sada za RTL.hr ispričao detalje svog teškog djetinjstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja mama je prepoznala moj talent. Njoj sam prvi put 2004. godine repati. Ona mi je bila glavna podrška, a iako nekada nije bila tu u životu, morao sam sve sam raditi tako da sam potrudio sam to izgraditi. Moj otac je bio alkoholičar i zlostavljač i moju je majku fizički zlostavljao. Rastali su se i nisam ga upoznao do 18. godine. Imao sam teško djetinjstvo zbog roditelja, nije imao tko doći mi u školu i onda kad odrasteš u takvim uvjetima, shvatiš da možeš uspjeti sam. Ne dopustiš da te tuga odvede na dno", zaključio je Goran, koji od showa očekuje da će upoznati dosta novih ljudi te biti okružen pozitivnim ljudima.

Show 'Superstar' pogledajte i na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo