LJETNI REZ /

Goran Marić pred smjenom?! 'Nakon posljednjih afera sigurno će otići, a nije jedini...'

Image
Foto: Pixsell

Premijera Andreja Plenkovića čeka mnogo posla jer je još ministara opterećeno aferama

12.7.2019.
21:11
Pixsell
VOYO logo

Ministar državne imovine Goran Marić na izlaznim je vratima iz Banskih dvora, potvrdilo je za Jutarnji list više dobro upućenih sugovornika, što znači da će on vrlo vjerojatno biti prva žrtva šire rekonstrukcije Vlade.

Za Marića svi ti upućeni sugovornici iz HDZ-a kažu da je gotovo sigurno da će biti smijenjen zbog afera koje se iz dana u dan pojavljuju u medijima, ali napominju da je ta odluka isključivo na premijeru. Također, kako se doznaje, premijer s njim još nije razgovarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god, premijera čeka mnogo posla jer opterećeni aferama su i drugi ministri, kao što su: Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić, Milan Kujundžić... Lovru Kuščevića zamijenio je Ivan Malenica, a za Mariju Pejčinović Burić koja je otišla u Vijeće Europe - još se traži nasljednik.

"To je sve u Plenkovićevim rukama. Mislim da u ovom trenutku nitko nema prave informacije", kaže jedan sugovornik iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako je uvjeren da će nakon posljednjih afera koje su objavljene u medijima sigurno otići Goran Marić, a moguće i Gabrijela Žalac.

"Oni mi se čine najizglednijima za odlazak iz Vlade, iako se u kuloarima spominju i Tomislav Tolušić, Milan Kujundžić, Marko Pavić, Nada Murganić", naveo je za Jutarnji list jedan član stranke, dok drugi smatra da su najizgledniji za napuštanje Vlade oni ministri koji se u zadnje vrijeme najčešće spominju u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo