Golotinjom do novaca za kultni Radio 101

16.1.2010.
11:37
VOYO logo

Kako je Zakonom o kršenju javnog reda i mira obuhvaćeno i vrijeđanje morala građana, izvjesno je da bi radio-postaja mogla zaraditi i prekršajnu prijavu, piše Novi list. No, predsjednik uprave StojediniceDrago Perić kaže kako privlačenje pozornosti i jest cilj kampanje, a sve zbog katastrofalne financijske situacije u kojoj se nalazi postaja, što je posljedica nepravilnosti u radu prethodne uprave.

"Kampanja s plakatima želi otkriti jednu za nas izuzetno važnu golu činjenicu. Nadamo se da prekomjerna masnoća nije nikoga povrijedila. Ukoliko su građani uznemireni, sadašnja uprava kriva je samo za uznemiravanje javnosti s golim spolovilom, a prethodna uprava je odgovorna za pornografski gubitak od 19 milijuna kuna", otkrio je Perić u priopćenju za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radio 101 je 80-ih i 90-ih gradio povjerenje slušatelja i cjelokupne javnosti, a posljednjih deset godina to povjerenje je sustavno urušavano od strane prethodne uprave. Nažalost, zakazali su svi koji su bili dužni kontrolirati poslovanje Radija 101. Grad Zagreb je u suvlasništvu Radija 101 s udjelom od 25 posto bio najveći udjelničar i svih godina zastupljen u Nadzornom odboru", piše perić i dodaje da je bivša uprava godinama prikazivala lažnu bilancu društva.

"Krajem 2008. Grad Zagreb prodao je svoj udio današnjim suvlasnicima, te je na taj način svaki od udjelničara preuzeo dodatnih 50.000 kn dugova. Sadašnji udjelničari, njih 78, sadašnji i bivši djelatnici Radija 101, svjesni su da je odgovornost za katastrofalno poslovanje prije svega na bivšoj upravi, ali isto tako očekuju da Grad Zagreb preuzme dio svoje odgovornost. U suprotnom, uskoro bi Zagreb i Zagrepčani mogli na frekvenciji 101 mHz slušati tišinu", upozorio je Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo