VRIJEME JE DARIVANJA /

Gledajte besplatno filmove na RTL Sada!

Image
Foto: RTL

U ovo blagdansko vrijeme darivanja nudimo vam besplatno čitav niz filmskih hitova koje možete pogledati na stranici RTL Sada. Svaki radni dan za vas ćemo izdvojiti jedan novi naslov u kojem ćete uživati.

16.12.2013.
15:10
RTL
VOYO logo

Vrijeme je darivanja, pa smo i mi odlučili pojedine filmske uratke iz američke, ali i europskih filmskih radionica dovesti u vaše domove. Riječ je o filmski naslovima koji nisu toliko 'razvikani', ali su bili vrlo zanimljivi kritici te visoko ocijenjeni među publikom.

Danas vam predstavljamo film 'Prljavi plavci' koji se u originalnu zove "Dark Blue". Zvjezdanu glumačku postavu predvodi Kurt Russell (Bijeg iz New Yorka, Tango & Cash, Velika gužva u kineskoj četvrti, Tequila Sunrise...), koji glumi detektiva veterana, a njegovog mlađeg partnera - Scott Speedman (Underworld, Underworld: Evolution). U filmu veliku ulogu ima i poznati Ving Rhames, zvijezda serijala "Nemoguća misija", filmova "Pulp Fiction", "Con Air", "Daleko od očiju"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film pogledajte ovdje: https://www.rtl.hr/rtl-sada/filmovi/37977/prljavi-plavci/

Image
Foto: RTL

Radnja filma se događa par dana prije osuđivanja četvorice policajaca za pretjeranu uputrebu sile nad crnim vozačem motora Rodneyom Kingom. Specijalna Detektivska Jedinica (SIS) dobiva slučaj četverostrukog umorstva. Istražujući slučaj, detektiv veteran Eldon Perry (Russell) uvodi mladog novaka Bobbyja Keougha (Speedman) u sivu stvarnost policijskog zastrašivanja i korupcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film pogledajte ovdje: https://www.rtl.hr/rtl-sada/filmovi/37977/prljavi-plavci/

Image
Foto: RTL

U međuvremenu, donačelnik policije Holland (Rhames), jedini čovjek u odjelu koji je spreman podržati SIS, prijeti da će stati na kraj Perryjevom utjerivanju pravde na ulicama Los Angelesa. Perry i Keough se u potrazi za počiniteljima moraju suočiti još i s vlastitim demonima...

Više besplatnih filmova možete pogledati na:https://www.rtl.hr/rtl-sada/filmovi/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo