GLAVAŠEVIĆ UDARIO PO PREDSJEDNICI: / 'Ona je hodajuća katastrofa, okreće se kako vjetar puše'

Image
Foto: Igor Soban i Patrik Macek / PIXSELL

Glavašević je komentirao odmak predsjednice Grabar-Kitarović od desnice prema centru te promjenu stava oko ustaškog pozdrava 'Za dom spremni'

19.2.2019.
13:40
Igor Soban i Patrik Macek / PIXSELL
VOYO logo

Nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević komentirao je za N1 odmak predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović od desnice prema centru te priznavanje pogreške oko ustaškog pozdrava "Za dom spremni" za koji je prije mislila da je povijesni hrvatski pozdrav.

Glavašević je prvo rekao kako su na Kolindinoj inauguraciji "sjedili ratni zločinci, osobe koje su osuđene za plaćanje prostitutki kokainom i neonacisti", odnosno "društvo koje je obilježilo četiri godine predsjedničinog mandata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za prosvjetljenje nikad nije prekasno, pozdravljam njeno nedavno otkriće da je fašizam loš i da ZDS nije stari pozdrav koji je kompromitiran", rekao je Glavašević. Nadodao je da ne bi bilo loše kada bi Kolinda umjesto savjetnika slušala savjest te da je predsjednica "hodajuća katastrofa".

Image
KOLINDA SE NA FEJSU PRISJETILA POGINULOG BRANITELJA PA IZAZVALA KAOS: /

'Sram i stid te može biti, sve si nas izdala i prodala'

Image
KOLINDA SE NA FEJSU PRISJETILA POGINULOG BRANITELJA PA IZAZVALA KAOS: /

'Sram i stid te može biti, sve si nas izdala i prodala'

Dobila izbore jer je 'lijepa'?

Glavašević je prokomentirao popularnost predsjednice među građanima grafitom u Splitu aludirajući da je dobila izbore na osnovi izgleda a ne sposobnosti: "Moja baba je glasala za Kolindu jer joj je lijepa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani imaju podržavati političare iz bilo kojeg razloga, to te političare ipak ne čini dobrim političarima... Za jedan dio građana koje ja predstavljam, mogu sasvim sigurno reći da je Kolinda Grabar Kitarović potpuni promašaj", tvrdi Glavašević koji smatra da samo jedna osoba više od oporbe priželjkuje njezin poraz na izborima, a to je Andrej Plenković čiju je vladu kritizirala.

Teške kvalifikacije

Glavašević je potom iznio niz, ne baš tako pozitivnih, kvalifikacija Kolinde: "Ona se okreće kako vjetar puše, licemjerna je osoba, oportunistica koja je spremna gaziti preko svake hrvatske svetinje kako bi avansirala sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao argument u prilog tome, naveo je da za vrijeme Milanovićeve vlade na obilježavanju Dana pada Vukovara, na Memorijalnom groblju Kolinda nije željela pružiti ruku logorašu, tadašnjem ministru branitelja Predragu Matiću.

"Ona se može od svojih neonacističkih frendova s kojima srče kamenice povremeno odmaknuti, ali za slobodnomisleće ljude je to prekasno. Više me zanima tko će joj se suprostaviti na drugoj strani", odgovorio je Glavašević na pitanje sprema li se predsjednici "udar s desnice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo