'promašeni potez' / Glavašević 'apsolutno ne podržava' Vučićev dolazak: 'Poziv predsjednice pljuska je svima koji su u ratu patili'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Otkriva kako zamjera predsjednici pozivanje Vučića bez konzultacija s Vladom te smatra kako je riječ o potpuno promašenom potezu Pantovčaka

4.2.2018.
12:22
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ovac Bojan Glavašević apsolutno ne podržava dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku te ističe kako je nužno da se ispriča zbog svojih prijašnjih izjava, prenosi N1.

"Dijalog sa Srbijom apsolutno, na institucionalnoj razini, ali da predsjednica pozove tog čovjeka, koji je takve stvari izgovorio, čovjeku koji je bio Šešeljev o posilnik, koji je ovoj zemlji nametao kolektivnu krivnju, za nešto s čime ova zemlja nema veze, to je čovjek koji o Hrvatskoj nema dobro mišljenje i nije prijatelj ove zemlje", kazao je Glavašević za N1 pritom ističući kako je nužno da Vučić promijeni svoj stav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, otkriva kako zamjera predsjednici pozivanje Vučića bez konzultacija s Vladom te smatra kako je riječ o potpuno promašenom potezu Pantovčaka i pljusci u lice svima koji su u ratu patili. Također se osvrnuo i na stav Milorada Pupvca spram Vučića te istaknuo: 

"Smatram da nacionalne manjine ne bi trebale ići na konzultacije kod Vučića za svoje pozicije u Republici Hrvatskoj. Pupovac je u zadnje vrijeme vrlo nekonzistentan u svojim stavovima i ovo što je rekao o Vučiću – bio je daleko premekan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo