Glavaš: Vidimo se na izborima 2015.!

Umjesto Branimira Glavaša, liste HDSSB-a za 4. i 5. izbornu jedinicu nosit će predsjednik te stranke dr. Vladimir Šišljagić.

13.11.2011.
15:59
VOYO logo

Razlog je bojazan da bi im "zbog zakulisne igre Državnog izbornog povjerenstva te ocjene Ustavnog suda da Glavaš ne smije na izbore jer to ne osigurava zaštitu ustavne države", mogli odbaciti kandidacijske liste i onemogućiti im djelovanje stranke u sljedećem Parlamentu. "Svjestan te opasnosti i skrivenih namjera DIP-a, zahvaljujem se na odluci kojom ste me odredili za nositelja izbornih lista, no istu, u ovom trenutku, u interesu cijele stranke, ne mogu prihvatiti. Zato predlažem Glavnom odboru da za nositelja odredi predsjednika V. Šišljagića. Važniji od svakog pojedinca jest HDSSB! Ovaj koji smo zajedno stvoril! HDSSB ima iznimnu vrijednost za Slavoniju i Baranju, ali i za Hrvatsku.

'Mi ostajemo i dalje zajedno'

Ta vrijednost nema cijene i zbog te vrijednosti ja sam u stanju nositi se s težinom nevino presuđenog zatvorenika u zatvorskoj ćeliji u Mostaru, sve do povratka k vama. I znam da i sa mnom i bez mene kao nositelja liste, mi ostajemo i dalje zajedno. I zajedno ćemo i dalje pobjeđivati. I na kraju svima onima koji su opsjednuti HDSSB-om, ali i bolesno opsjednuti s mnom kako bi me spriječili u sudjelovanju na ovim parlamentarnim izborima poručujem: Vidimo se na izborima 2015!", stoji u Glavaševu pismu. Ova odluka, kazao je Šišljagić, ne mijenja ništa bitno jer i dalje idu raditi za Slavoniju i Baranju, za Hrvatsku. I nitko ih, mada bi to želio HDZ i ljevičari, kaže, ne može eliminirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivali smo odgovor, a kakav je to cirkus?

"Taj nesretani DIP. Očekivali smo odgovor, a kakav je to cirkus? Notorna je činjenica da je predsjednik DIP-a i predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin, a što Ustavni sud misli o radu DIP-a? Ustavni je sud jasno kazao da u DIP-u rade neznalice", zaključio je Šišljagić. Kandidacijske liste HDSSB će DIP-u predati ponedjeljak u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo