Glavaš otkrio kako provodi prve dane na slobodi

3.2.2015.
12:16
VOYO logo

Ročište nije otvoreno za javnost, a pozivi su upućeni DORH-u te Branimiru Glavašu i njegovim braniteljima. Time je otklonjena mogućnost da se to dogodi već u ponedjeljak (jučer) i da Glavaš mora odmah putovati u Zagreb. Stoga je svoj prvi cijeli dan u Osijeku, nakon dočeka na Trgu slobode i druženja s prijateljima i suradnicima do dugo u noć, mogao ipak mirno početi u svom stanu uz jutarnju kavu i doručak, koje mu je priredio sin Filip.

''Kako sam doživio havariju u stanu 2009. godine, kada je on bio poplavljen, sada sam se našao u potpuno nepoznatom okruženju, s velikim problemima, jer nisam znao gdje mi što od stvari stoji. A i ta kućna adresa pojačana je sinovom obitelji, pa su i okolnosti drukčije te će trebati malo vremena da se svi u tome snađemo i priviknemo'', kaže Glavaš Glasu Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije su uslijedili telefonski razgovori s odvjetnicima i konzultacije oko već spomenute vijesti koja je stigla iz Zagreba.

''Odvjetnik me je izvijestio da je telefaksom već dobio poziv za ročište, koje će se održati u petak, s tim što ja još ništa nisam dobio, vjerojatno će stići sutra. Ručak sam odradio u krugu prijatelja i gostiju. Poslijepodne i navečer su pak rezervirani za raspakiranje hrpe stvari koje stoje u dnevnoj sobi i hodnicima te moje snalaženje u novom rasporedu namještaja u stanu'', rekao je jučer poslijepodne Branimir Glavaš. http://www.glas-slavonije.hr/259955/1/Glavas-Trebat-ce-mi-malo-vremena-da-se-priviknem-na-normalan-zivot

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo