ipak aktivan na Facebooku /

Gdje je nestao Karamarko? Na njegov mobitel se nitko ne javlja, kolege ne znaju gdje je

Nitko ga nije vidio mjesecima, njegovo ime više ne spominju ni nekad najbliži mu suradnici, a da nije potpuno iščezao s lica zemlje svjedoče tek poneki Facebook statusi

16.8.2016.
21:36
VOYO logo

Tomislava Karamarka nema niti na jednoj izbornoj listi, stranački kolege nemaju pojma gdje se nalazi,u političkoj areni nema ga niti blizu. Afera Karamol presudila je svim njegovim političkim planovima, čini se da više nikog ne zanima. Nestanak Karamarka zabilježila je naša ekipa.

Posljednji politički nastup Tomislava Karamarka bio je ujedno i njegov odlazak sa scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve skupa vas pozdravljam, mislim da je moja dužnost da vas obavijestim o onome što već nekoliko dana visi u zraku, da to artikuliram u nekoliko suvislih rečenica, da vam priopćim da podnosim ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a", kazao je Karamarko 25. lipnja.

Nakon ovih riječi, nekad najmoćniji čovjek HDZ-a napustio je političku arenu i otišao u nepoznato. Mjesec dana kasnije, njegov nasljednik nije znao dati jasan odgovor što će biti s Karamarkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Karamarako je u ovom trenutku član Središnjeg odbora, nismo razgovarali, u ovom trenutku ne znam ništa novo u odnosu na ovo što znate iz medija u posljednje vrijeme", rekao je njegov nasljednik Andrej Plenković 29. srpnja.

Istog dana kad je Plenković dao ovu izjavu za RTL Danas, Karamarko se nalazio u Dvoru na Uni. Mediji su zabilježili kako je njegov parkirani automobil ogreblo policijsko vozilo. Toga dana je na njegovom Facebook profilu osvanula fotografija na kojoj odaje počast palim braniteljima u Strugi. I to je prvi i posljednji put u gotovo dva mjeseca da smo ga imali prilike vidjeti.

Ipak, bivši čelnik HDZ-a neprestano je aktivan na društvenim mrežama, pa je tako jučer u podne, svim svojim sugrađanima čestitao blagdan Velike Gospe.

I inače, statusi na njegovom profilu uglavnom služe obilježavanju državnih blagdana ili obljetnica. Upućeni tvrde da on ionako ne stoji iza svog profila, već plaćeni administrator.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegov mobitel nitko se ne javlja. Stranački kolege koje smo nazvali tvrde da nemaju pojma gdje je u ovom trenutku. 

Njegovo ime ne nalazi se niti na jednoj izbornoj listi, nema ga na stranačkim okupljanjima, pa čak niti u zadnjim redovima netom započete predizborne kamapanje.

Afera Karamol presudila je njegovim političkim ambicijama, no drugih sankcija za njega nije bilo. U kojoj profesiji će uskrsnuti za sada je još nepoznanica. Sudeći po Facebook profilu njegove supruge nekadašnji HDZ-ov moćnik uživa obiteljskoj idili.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo