ima jedan krimen? / Fuchs progovorio o liječenju preko reda: 'Riječ je o ozljedi koljena, tamo su bila dva pacijenta'

Na ulazu ga dočekao zaštitar te mu omogućio da se parkira odmah u krugu bolnice i odveo ga na mjesto gdje se obavlja rendgen. Pacijenti tvrde da je ministar nakon slikanja samo ušao u ambulantu pored ostalih koji su u tom trenu bili u čekaonici, a tamo se zadržao svega desetak minuta. 'Sestra tada trčećim korakom nosi dvije kave, a deset minuta kasnije doktor i Fuchs izlaze nasmijani, nabacuju floskule i razdvajaju se svatko svojim putem', rekli su

24.7.2023.
11:29
VOYO logo

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs dodjeljuje nagrade maturantima, a tom se prilikom obratio medijima.

Odgovorio je potom i na pitanja o liječenju preko reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam primljen u bolnicu preko reda, ja se nisam javio do sada jer sam išao najnormalnije u bolnicu, sam, sa svojim autom, u subotu sam se udario u koljeno. A te noge sam i prije lomio, znate u prvom mandatu da sam hodao. Došao sam gore, unutra su bila dva čovjeka. Uredno sam išao na hitni prijem, prozvan sam preko zvučnika nakon par minuta čekanja, da uđem nakon pregleda da snimim koljeno u ambulanti. Pretraga je bila najprimitivnija pretraga koja postoji. Obična rendgenska snimka koljena koja se nije previše mijenjala od Marie Curie. To vam je sve. Moj krimen je što sam došao tamo i što mi je ovaj zaštitar pustio da se parkiram na parkiralište koje je bilo poluprazno u subotu u 16 sati", tvrdi.

Inače, nagrada Ministarstva znanosti i obrazovanje dodjeluje se onima koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature, učenicima strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine riječ je o 28 učenika.

POGLEDAJTE VIDEO: Bolnica ne demantira da je ministra primila preko reda, a imaju i nevjerojatno objašnjenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo