MATIĆ ODLAZI IZ HRVATSKE: / 'Ovdje nema prostora za život. Idem u neku zemlju gdje se cijeni nečiji rad i poštenje. Krivac je Tomislav Karamarko'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši ministar branitelja, SDP-ov Predrag Matić, već je dugo nezadovoljan situacijom u zemlji, a u emisiji N1 televizije najavio je da planira odlazak iz Hrvatske.

30.8.2017.
11:18
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

'Planiram odlazak iz ove zemlje. Svatko tko ima malo soli u glavi zna da tu nema prostora za život. Nama su i dalje glavne teme partizani, ustaše, nekakve ploče, dok ostatak svijeta odlazi daleko od nas. Gdje mi živimo, pa u Saboru sjede ljudi koji ne bi sjedili u poljoprivrednoj zadruzi, da ne podcjenjujem zadruge. Otjerali smo svjetskog znanstvenika Ivana Đikića. Osobno ću mu se ispričati kad ga jednom sretnem', objasnio je bivši ministar svoje razloge za odlazak iz zemlje.

Matić je najavio i prodaju stana i pozvao desničare kojima je, kaže, trn u oku, da kupe njegov stan, a on odlazi iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idem nekamo gdje se cijeni rad. Otići ću i otišao bih u neku zemlju gdje se cijeni rad i poštenje. Primjerice, pogledajte skandinavske zemlje, kapitalizam s ljudskim licem. To nije moguće kod nas', rekao je Matić za N1 i dodao: 'Problem ove države se zove Tomislav Karamarko.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo