ROĐENDAN NA SETU / Franu i Branku iznenadila torta od metar i pol

Image
Foto: RTL

Frani Lasiću i Branki Pujić je na setu serije 'Ruže vjetrova' stiglo pravo rođendansko iznenađenje! Velika čokoladna torta od skoro metar i pol razveselila je glumački bračni par.

9.11.2011.
15:40
RTL
VOYO logo

Ima li ljepšeg iznenađenja nego kada  te prijatelji iznenade za rođendan! Još kada se to dogodi na radnom mjestu, odnosno na setu dramske serije, s tortom od skoro metar i pol, iznenađenje je još veće. Upravo tako su Branka Pujić i Frano Lasić proslavili svoje rođendane – uz prijatelje na setu Ruže vjetrova.

"Ostao sam potpuno zatečen - u životu nisam vidio toliko veliku rođendansku tortu! I još kad znaš da je namirenja Branki i meni! Ma, divni su…“, oduševljeno je ispričao Frano Lasić povodom svog rođendana  ove subote (12.11.), dodavši da bolju čokoladnu tortu nije nikada probao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti njegova kolegica, i supruga iz serije, nije bila manje oduševljena. Iako je prošle nedjelje (6.11.) na rođendan radila u Splitu i nije mogla biti sa svojim suprugom i kćerkom u Beogradu, Branka Pujić se, kaže, osjećala kao kod kuće.

"Bilo je zbilja dirljivo i pravo iznenađenje! Diva gesta dragih mi ljudi", rekla je Branka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon zabavne proslave oba rođendana, Branka i Frano vratili su se svakodnevnici i odradili ostatak snimanja scena na setu serije Ruža vjetrova, koju gledatelji imaju priliku gledati svake večeri od ponedjeljak do četvrtka u 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više na: https://www.rtl.hr/ruzavjetrova/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo