FOTO: / Zadrani presudu generalima slavili do jutra

Zadrani su presudu generalima slavili do ranog jutra. Još sinoć su na gradske bedeme postavili sliku Ante Gotovine i izrazili mu dobrodošlicu, no njegov dolazak u sam grad očekuju u ponedjeljak.

17.11.2012.
13:43
VOYO logo

Zadar je do ranog jutra slavio oslobađanje hrvatskih generala iz haaškog zatvora. Još sinoć na gradske bedeme postavljena je fotografija Ante Gotovine, s porukom: 'Dobrodošao generale'.

Među građanima je bio i predsjednik HDZ-a Zadarske županije, Božidar Kalmeta, koji je kazao kako ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi kako je to točno, no Gotovinin dolazak u Zadar očekuje već u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uručit će mu nagradu'

"Kako sam čuo Pakoštance, neke moje i Antine prijatelje, oni ga očekuju u ponedjeljak. Sigurno će biti veličanstveni doček, ali još je rano govorioti kad, kako i na koji način. Treba vidjeti kad će general doći doma", rekao je Kalmeta koji je istaknuo kako je Ante Gotovina počasni građanin grada Zadra.

"Obećali smo mu nagradu uručiti osobno", nastavlja Kalmeta. "Kad Gotovina dođe u Zadar, onda ćemo mu uručiti nagradu. Zadar ga očekuje, ali ne samo zbog toga, nego i inače", istaknuo je Kalmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo