FOTO: / Sindikalci u kolonu pa Bebiću sa 190 kg potpisa

'Savršeno nas nije briga na koji će način provjeravati valjanost potpisa', kazao je Matijašević prije nego je ušao u Sabor gdje su u srijedu predstavnici sindikata predali potpise za referendum.

14.7.2010.
16:46
VOYO logo

Pedesetak sindikalaca poredanih u kolonu krenulo je oko 13 sati od vrha Ćirilometodske ulice preko Markovog trga u Sabor. Onamo su u kutijama označenim natpisima s imenima županija u kojima su prikupljeni, predali potpise kojim traže referendum o izmjenama Zakona o radu koje je predložila Vlada.

arti-201007130601006Od 9. do 23. lipnja prikupili su više od 813 tisuća potpisa, koje su su fotokopirali i provjerili njihovu čitkost. Papiri s potpisima ukupno su teški oko 190 kilograma! Šefovi sindikalnih središnjica koje su prikupljale potpise zahvalili su se građanima i poručili da se o Zakonu o radu neće odlučivati jednostrano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savršeno nas nije briga na koji će način provjeravati valjanost potpisa", kazao je Matijašević prije nego je ušao u Sabor sa ostalim sindikalcima. Predviđen je i kraći sastanak s predsjednikom Sabora Lukom Bebićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo