"LOPOVI, LOPINE" /

Pernar na deložaciji: 'U HDZ se učlanio 1990., a vraćaju mu deložacijom. Sada ima poruku za svoju bivšu stranku'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivan Pernar i nekoliko zastupnika Živog zida ponovno su na licu mjesta deložacije

2.11.2017.
11:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Pitanje je samo vremena kada će početi još jedna deložacija, ovaj put u Zagrebu, 2. Vrandučka 9.", pisalo je na Facebook stranici Živog zida, dok su članovi spomenute stranke, zajedno s Ivanom Pernarom, čekali početak iste. Pernar i Živi zid već su poznati po pokušajima sprječavanja deložacija, a ništa drukčije nije bilo ni ovoga puta.

Ovršenik - Tomislav Šimundić, koji je, kako je navedeno na stranici Živog zida i Facebook profilu Ivana Pernara, svojedobno bio član HDZ-a, u stranku se uključivši još u ožujku 1990., danas nosi majicu kakvu je i sam Pernar nosio u Saboru, a na kojoj piše "HDZ - lopovi - LOPINE".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomislav Šimundić - u majici “HDZ lopovi”, čovjek je inače bio član HDZ-a od ožujka 1990., ovako su mu uzvratili - deložacijom.", piše na stranici Živog zida, a slična poruka, uz fotografiju, stoji i na Pernarovom profilu.

"I Tomislav Šimundić je vjerovao HDZ-u, učlanio se 1990., uzvratili su mu deložacijom. Sada nosi poruku za svoju dojučerašnju stranku.", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proces deložacije i pokušaj sprječavanja iste Živi zid prenosi uživo na svojoj stranici.

"Odite na sve portale i pokušajte odgovoriti na pitanje koliko medija prenosi vijest o današnjoj deložaciji", dodao je Pernar na svom Facebooku, a sličnu je poruku poslao i u uživo prenesenom videu, osudivši medije za neprenošenje ovakve vijesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo