život na četiri kotača / FOTO Francuski turisti iz svog kombija izbacili smeće pa nastavili besplatno ljetovanje u Hrvatskoj

Image
Foto: Riječanin.hr

zbjegavaju i plaćanje autoceste te traže alternativne putne pravce. Ne plaćaju niti jednu turističku pristojbu u mjestu gdje provedu dio odmora

14.8.2018.
15:54
Riječanin.hr
VOYO logo

Hranu uzimaju od kuće, ako im eventualno nešto zatreba traže najbliži jeftiniji supermarket. O plaćanju sobe u hotelu, apartmanu pa čak i mjestu u nekom kampu niti ne sanjaju jer spavaju u – kombiju. Izbjegavaju i plaćanje autoceste te traže alternativne putne pravce. Ne plaćaju niti jednu turističku pristojbu u mjestu gdje provedu dio odmora... Na jedne od takvih turista naišli smo i danas na Pećinama, piše Riječanin.

Prizor nije neuobičajen – dok zbrajamo ovoljetnu zaradu od turizma, ne treba zaboraviti da Hrvatsku pohode i turisti koji u našoj zemlji ostave doslovno možda par desetaka eura! Ovi su turisti uspjeli pronaći parkirno mjesto pa su nakon – ili prije – kupanja u moru na obližnjoj gradskoj plaži prionuli raščišćavanju smeća nakupljenog u kombiju, a ondje je bilo svega i svačega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO: (rijecanin.rtl.hr)

https://rijecanin.rtl.hr/wp-content/uploads/2018/08/tuisti-pe%C4%87ine3.jpg

No da ova priča ne bi kojim slučajem ispala crna jer nismo svi iste platežne moći i svatko se snalazi kako zna i umije, valja napomenuti da su svoje smeće prije bacanja u kontejnere – razvrstali, piše Riječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://rijecanin.rtl.hr/wp-content/uploads/2018/08/turisti-pe%C4%87ine1-660x330.jpg?x69269

FOTO: (rijecanin.rtl.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo