U zagrebu / FOTO Država u zakup daje nekretnine na top lokacijama, pogledajte što se nudi

Image
Foto: Državne nekretnine

Rok za podnošenje ponuda je do 12 sati 5. srpnja. 2019.

15.6.2019.
10:22
Državne nekretnine
VOYO logo

Natječaj za zakup poslovnih prostora u državnom vlasništvu, kojim se u zakup nudi 16 poslovnih prostora na lokacijama u središtu Zagreba, dva u Osijeku i jedan u Rijeci objavljen je u subotu, a Državne nekretnine d.o.o. ističu da je u Zagrebu riječ o top lokacijama.

U ponudi su poslovni prostori od 30-tak do 200-tinjak m2, početne mjesečne zakupnine istaknute su u Javnom pozivu, a ovisno o prostoru iznose od 1.600,00 do 10.000,00 kuna.  Ugovor o zakupu sklapa se na rok od 10 godina s ponuditeljem koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovati na natječaju mogu pravne osobe te fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Poslovni prostori se daju u zakup u „viđenom stanju“, a pogledati se mogu od 26. lipnja do 1. srpnja 2019. prema rasporedu iz Javnog poziva.

Image

Država u zakup daje nekretnine na top lokacijama, pogledajte što se nudi

Image

Država u zakup daje nekretnine na top lokacijama, pogledajte što se nudi

Rok za podnošenje ponuda je do 12 sati 5. srpnja. 2019., a dostavljaju se na adresu Državnih nekretnina d.o.o. Planinska 1, Zagreb. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakupom poslovnih prostora na rok od 10 godina omogućuje se višegodišnja sigurnost poslovnim subjektima u obavljanju djelatnosti na top pozicijama u gradu dok se istovremeno državna imovina stavlja u  višegodišnju funkciju, ističu Državne nekretnine. 

Popis oglašenih poslovnih prostora, raspored pregleda i uvjeti natječaja objavljeni su u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske 2/19.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi na priopćenju, oglašene poslovne prostore s fotografijama kao i Javni poziv s uvjetima može se pronaći na:

https://www.hr-nekretnine.hr/natjecaj-2019-2.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo