liječnica dentalne medicine /

FOTO Bivša misica postala predsjednica mladeži u Bandićevoj stranci: 'Volim trčati sama'

Image
Foto: Davor Višnjić, Slavko Midžor/Pixsell

U Skupštinu Grada Zagreba ušla je u svibnju 2018. godine zamijenivši Anu Rucner

3.2.2019.
21:27
Davor Višnjić, Slavko Midžor/Pixsell
VOYO logo
Image

FOTO Bivša misica postala predsjednica mladeži u Bandićevoj stranci

Image

FOTO Bivša misica postala predsjednica mladeži u Bandićevoj stranci

Za novu predsjednicu mladeži Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 u subotu je jednoglasno izabrana 30-godišnja Natalija Prica Oreški, liječnica dentalne medicine i Miss Universe Hrvatske za 2011. godinu te vijećnica u Skupštini Grada Zagreba gdje je ušla u svibnju 2018. godine zamijenivši Anu Rucner.

Tada je kazala kako se u politici ponajprije želi posvetiti problemima stambenog pitanja mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suprug i ja nismo imali tih problema jer živimo u stanu koji je suprug dobio od roditelja. No znam da mnogi mladi nemaju takvu priliku i da se muče da dođu do svog doma te im želim pomoći”, kazala je za 24 sata Prica Oreški koja je članica Bandićeve stranke od osnutka.

Kao Miss Universe Hrvatske, Prica Oreški upoznala je i prvu suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanu Trump, kada je ova u Zagrebu predstavljala svoju knjigu “Raising Trump”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug joj je također liječnik, a slobodno vrijeme provodi u šetnji s njime i na kavama s prijateljima. Kondiciju održava trčanjem i triput tjedno otrči po šest kilometara, pišu 24 sata.

Na pomalo provokativno pitanje trči li s Milanom Bandićem, čuvenim zagrebačkim trkačem, Prica Oreški odgovara da “voli trčati sama”.

Osim diplome stomatologije, Prica Oreški završila je i specijalistički stručni studij iz ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te postdiplomski studij u Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo