Posve su ozbiljni / Filmski redatelj, reality zvijezda, voditeljica i starleta, student... I oni žele na Pantovčak!

Njihove kampanje,nema sumnje, bit će jednako zanimljive kao i same objave

1.10.2019.
7:00
VOYO logo

Od filmskih redatelja, reality zvijezda, preko starleta i voditeljica do onih mladih koji samo žele promjenu, - sve su to hrvatski predsjednički kandidati. Odnosno, oni koji to žele postati.

Možda nisu biračima još u prvom planu, ali svoju najavu kandidature su objavili i u napetu utrku za Pantovčak - kreću posve ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je najmlađa autorica autobiografije u Hrvata, televizijska voditeljica, starleta i od sada predsjednička kandidatkinja - i to nezavisna. Tako je na svom službenom Instagramu objavila Ava Karabatić i naglasila kako je politika njezina druga ljubav, a uskoro objavljuje i svoj program pod imenom "Avin režim". 

"Bok ja sam David Lucijan Rožman, imam 22 godine i ja sam novi predsjednički kandidat pod sloganom 'Predsjednik nove generacije'", poručuje najmlađi i relativnonajnepoznatiji kandidat za predsjedničke izbore. David je student, voditelj OPG-a i zaposlenik u multimedijalnoj tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba neka nova promjena,  neviđena, i da netko ima stavove koji nisu isključivo političke funkcije i osobna korist, nego dobrobit za sve građane", kaže Rožman.

I David i Ava nisu jedini, neobični predsjednički kandidati su svakako Milan Bandić, odnosno redatelj Dario Juričan, ali i zvijezda realityja Ljubav je na selu Ljubo Bebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje je tko što želi od njih, možda gospodin Juričan zeli snimiti novi film, Ava Karabatić davno je nestala iz hrvatskih medija pa čak i iz ovih tabloidnih, možda se želi vratiti u život, a ovi ostali, to nam samo predstoji da vidimo što žele", smatra komunikacijski stručnjak Gordan Turković.

Svi jednako žele - biti na Pantovčaku i iako su poprilično živopisni kandidati, nisu neka politička novost. Ali uz njih, izbori postaju svakako zanimljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali ste Cicciolinu u talijanskom parlamentu, a u Ukrajini je komičar i postao predsjednik, imao je jednu baš jako ozbiljnu kampanju", navodi Turković.

A njihove kampanje, nema sumnje, bit će jednako zanimljive kao i same objave - da kreću u utrku za predsjednika, odnosno predsjednicu Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo