tv spotovi /

Festival političkog video trasha: Spotovi su uglavnom odraz siromaštva i nedostatka ideja

Predizborni spot HDZ-a iz 2015. na njihovom službenom Youtube kanalu je nemoguće pronaći

23.6.2020.
6:59
VOYO logo

Ako ste slučajno na televiziji izbjegli politička sučeljavanja, ne možete izbjeći političko propagandne predizborne spotove. Nažalost kao i jumbo plakati većine stranaka i tv spotovi su uglavnom odraz siromaštva, kako duha, tako i stranačkog novčanika. Ali ako mislite da ovi spotovi danas više zaslužuju sažaljenje birača nego njihov glas, podsjetit ćemo vas na tv spotove od prije 10, 15 ili 20 godina. Festival političkog video trasha.

Bez socijalne distance

Ako nemaju video kao da i nisu u kampanji. Kreativna rješenja stranaka bez puno inovativnih ideja vrtit će se ovih dana po televizijama i društvenim mrežama. I čini se da su se rijetki pridržavali socijalne distance prilikom snimanja spota. U HDZ-ovu spotu okupljanje, ali bez poštivanja distance od najmanje jednog metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Restart koalicija se okrenula drugoj ideji. Kod njih nema političara u prvom planu, već su tu glumci, ali ne poznati nego oni čiji angažman košta u rangu statista. A prije četiri godine. Andrej Plenković vozio se u automobilu, kao i u spotu iz 2020.

2016. je Milan Bandić htio postati gradonačelnik Hrvatske, zvijezda njegovog spota bio je turist iz Japana i on sam.

Zanimljivo je da je predizborni spot HDZ-a iz 2015. na njihovom službenom Youtube kanalu nemoguće pronaći. Tad je stanku vodio Tomislav Karamarko i bio izazivač Zoranu Milanoviću.  HDZ je uklonio i predizborni spot iz 2011. kad ga je vodila Jadranka Kosor, ali pronašli smo onaj Kukuriku koalicije.

Image
pogledajte gdje /

DIP objavio popis! Izbori za Sabor: U inozemstvu će se glasovati u 42 države

Image
pogledajte gdje /

DIP objavio popis! Izbori za Sabor: U inozemstvu će se glasovati u 42 države


Ali zato je na internetu HSP-ova uspješnica iz 2011. Dok je Ivo Sanader kopirao je predizborni spot Franje Tuđmana u kojem oduševljeni birači gledaju njihove jumbo plakate.

Sjetimo se također i braće Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''I moj brat također'', bila je poznata rečenica iz predizbornog spota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo