Ferdelji izletio iz Vlade! Milanović kaže sorry

Vladimir Ferdelji dobio je otkaz s mjesta pomoćnika ministra prometa i infrastrukture zbog intervjua u kojem je kritizirao Vladu da nama hrabrosti za odlučne rezove!

26.1.2012.
13:56
VOYO logo

"U dogovoru ministra Zlatka Komadine i mene, odlučeno je kako je odlučeno. Da je takav intervju dao netko od članova Vlade, prijateljski bih ga pitao je li i dalje član Vlade", kazao je premijer Zoran Milanović kada je upitan je li točna informacija da je menadžer Vladimir Ferdelji smijenjen s mjesta pomoćnika ministra na zatvorenoj sjednici Vlade zbog intervjua u kojem je izjavio da Vlada nema hrabrosti za duboke rezove.

"Razlikujem pokornost, koju prezirem, te odgovornost i lojalnost", naglasio je pritom Milanović, dodajući da se radi o osobi iz "drugog ili trećeg ešalona službenika" za koju se upitao zašto je uopće ulazila u Vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ga ni ne poznajem", prisnažio je.

"Isprika građanima što će morati šest mjeseci nakon otkaza plaćati plaću nekome tko posao nije ni počeo raditi. Sorry", poručio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam baš to očekivao, ali moje izjave nisu bile ništa strašno, naslovi su bili malo bombastični', kazao je za Business.hr Ferdelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo