APLIKACIJA ZA VIDEO POZIVE / FaceTime: kako radi i funkcionira aplikacija FaceTime

Image
Foto: Pixabay

Zanima vas kako radi FaceTime? Donosimo vam savjete za korištenje aplikacije za video pozive

30.10.2017.
17:18
Pixabay
VOYO logo

FaceTime je aplikacija koja se koristi za upućivanje video poziva. Za vas smo izdvojili sve što biste trebali znati o tome kako radi ova zanimljiva aplikacija.

Aplikacija FaceTime može se koristiti na iPhone, iPad i iPod touch uređajima. Nije komplicirana ni zahtjevna za korištenje, a ujedno je i besplatna. Naime, za korištenje ove aplikacije potrebna vam je samo mobilna mreža ili Wi-Fi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na koji način funkcionira i kako radi FaceTime? Prije samog korištenja ove aplikacije potrebno ju je uključiti. Prvi korak je otvoriti aplikaciju FaceTime i prijaviti se sa svojim Apple ID-om. Istu stvar možete napraviti i opcijom Postavke - FaceTime.

Sljedeće na redu je upućivanje poziva. Da biste obavili FaceTime poziv potrebno je imati telefonski broj ili e-mail adresu osobe koju zovete putem ove aplikacije. Postoji nekoliko različitih načina uspostavljanja FaceTime poziva. U aplikaciju možete unijeti telefonski broj ili mail osobe koju želite nazvati, u kontaktima pronaći željeni broj i pritisnuti tipku FaceTime ili već usred razgovora započeti video prijenos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo