PREVENCIJA UMJESTO REPRESIJE / Evo zašto PU međimurska slovi kao jedna od uspješnijih u državi

Image

Policijska uprava međimurska prema ostvarenim aktivnostima te u kreiranju novih, slovi kao jedna od uspješnijih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

19.1.2016.
14:01
VOYO logo

Već više godina unazad, policija se iz strogo represivnog državnog aparata transformirala i u tijelo državne uprave koje se sve više bavi i prevencijom svih oblika kažnjivih ponašanja.

Tijekom 2015. godine policijski službenici za prevenciju Policijske uprave međimurske proveli su četiri nacionalna preventivna projekta i to „Zdrav za 5“, „Živim život bez nasilja“, „Manje oružja, manje tragedija“ i „Imam izbor“ te aktivnosti iz nacionalne preventivne akcije „Zajedno“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ove preventivnosti aktivnosti ne bi se mogle provesti da nije bilo potpore i podrške, prije svega Međimurske županije. Također, izuzetno dobra suradnja ostvarena je sa svim osnovnim i srednjim školama, Gradom Čakovcem, Centrom za socijalnu skrb Čakovec - Podružnicom Obiteljski centar, Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije, Udrugom Zora - za nenasilje i ljudska prava, Crvenim križem, Autoklubom Čakovec, medijima te mnogim drugim partnerima i suradnicima.

Više o aktivnostima PU međimurske pročitajte na eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo