Je li Linić doista sve ovo izgovorio o Milanoviću?

Bivši ministar financija navodno je u ponedjeljak navečer u svojem govoru pred okupljenim riječkim SDP-ovcima žestoko kritizirao hrvatskog premijera zbog pristupa poslu i loših radnih navika.

28.5.2014.
8:36
VOYO logo

Zoran Milanović je nesposobni neradnik. Ove je riječi, prema izvorima Slobodne Dalmacije, izrekao Slavko Linić u ponedjeljak navečer u svojem govoru pred okupljenim riječkim SDP-ovcima na sjednici županijskog odbora Primorsko-goranske organizacije socijaldemokrata.

Žestoke kritike

Bivši ministar financija navodno je žestoko kritizirao hrvatskog premijera zbog pristupa poslu i loših radnih navika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazio sam u sedam ujutro na posao i pokušavao riješiti probleme u zemlji. Milanovića nikada nisam tamo zatekao", rekao je svojim stranačkim kolegama Linić.

Linić je navodno premijera opisao kao ne pretjerano sposobnog političara koji se uopće nije snalazio u važnim situacijama i koji je više brinuo o tome s kim će taj dan ručati, nego koji smjerom ide država. Kritizirao je i rad ministara u gospodarskim resorima, u prvom redu SDP-ovca Gordana Marasa i HNS-ovca Ivana Vrdoljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Linić je izrazio sumnju da je posljednjih mjeseci bio prisluškivan.

S druge strane, Jutarnji list, objavio je kako je Linić (preko posrednika jer izjave ne daje od kad je smijenjen) poručio da je o Milanoviću govorio jako kritički, ali vrlo načelno, bez vrijeđanja na osobnoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mene je taj slučaj gotov

Podsjetimo da premijer Zoran Milanović u utorak komentirao ovaj slučaj.

"Za mene je taj slučaj, ako ga mogu tako nazvati, gotov. Dakle, ja sam jasno postavio pravila ponašanja, djelovanja i etiku u svojoj vladi. Oni koji ih po meni ne zadovoljaju, dok sam ja predsjednik vlade, a danas jesam, a sutra ne moram biti, oni ne mogu biti članovi vlade i za mene je to gotovo. Sve drugo su spekulacije. Ako netko ima nešto konkretno neka to slobodno kaže. Malo mi je to zakašnjelo i ne djeluje baš uvjerljivo", rekao je Milanović, zamoljen da komentira najave da će Linić javno istupiti protiv njega kao što je i najavio kada je smijenjen s dužnosti ministra financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/246383/Default.aspx

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo