kakav potez /

Evo još jednog dokaza zašto će usprkos svim aferima, skandalima i optužnicama biti teško pobijediti Bandića

Jučer je RTL Direkt u Kozari putevima snimio gospođu koja se nešto požalila da joj se urušila nova ograda koju je radila pa ako bi mogao gradonačelnik to doći pokrpati

24.11.2020.
22:50
VOYO logo

Zašto će usprkos svim aferima, skandalima i optužnicama na proljeće biti teško pobijediti Milana Bandića na izborima za gradonačelnika, o čemu smo jučer govorili u Direktu, evo još jednog dokaza. Jučer je RTL Direkt u Kozari putevima snimio gospođu koja se nešto požalila da joj se urušila nova ograda koju je radila, pa ako bi mogao gradonačelnik to doći pokrpati. 

"Ja sam glasala i dosad sam glasala, ali imam jedan problem. Radili smo ogradu, pa smo porušili malo oni beton, uvijek mi obećavaju doći to pokrpiti pa nisu. I može li on doći i to pokrpiti", rekla je Fina Barukčić iz Kozari boka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da gradske službe budno prate RTL Direkt i evo, gospođi Barukčić je odmah jutros na vrata pozvonio- gradonačelnik s ekipom i obećao zakrpati ogradu. Bilo je samo pitanje hoće li danas ili može čekati do sutra. I sad, aj ti njega pobijedi.

"Odmah dođoše ljudi, došlo je do Milana, dođoše da riješimo i moj problem. Gradonačelnik je obećao da će odmah u toku dana to obaviti. Prezadovoljna sam.Ne mora danas, nek bude i sutra. I ako bilo što treba očistiti iz dvorišta, isto će otpeljati, ispričala je Barukčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo