salona palace /

EKSKLUZIVNO: naše kamere prve su zavirile u jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu!

Salona Palace već na prvi pogled privlači pažnju zbog građevine u obliku križa. Iako je hotel primio i prve goste prije Uskrsa, radovi još traju

18.4.2017.
19:08
VOYO logo

3D vizulizacija najbolje dočarava izgled novog hotela na samom ulazu u arheološki Park Salonu. Objekt na četiri etaže proteže se na 4200 metara kvadratnih.

Bazen iz kojeg pogled puca na sam Split samo je jedna od atrakcija hotela u obliku križa koji košta oko 6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikladan za kongresni turizam, zbog luksuza koji pruža - privlačit će i individulane goste.

"Imamo ukupno 47 soba, zapravo 44 sobe i tri aparmana, imamo i mali spa i wellnes, vanjski i unutranji bazen, restoran i kongresnu dvoranu", opisuje direktorica hotela Salona Palace Andriana Vidaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nije svečano otvoren, već sada je zaposleno 22 ljudi. U sezoni će se taj broj povećavati, a već prije Uskrsa stigli su i prvi gosti...

"Hotel je novi i tek se uhodavamo, nova je ekipa, a veće grupe ljudi očekujemo za desetak dana- dobar je booking", tvrdi recepcionar Antonio Čarka.

Osim što je svaka soba različito ukrašena motivima iz Salone, svaka ima i pametni sustav pomoću kojeg se može regulirati temperatura ili recimo svjetlo.

Ovo je tek drugi hotel u Solinu, koji sada ima 780 kreveta. No s obzirom na turistički rast ni novi hotel nije dovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem kako će ovaj novi hotel dati još jedna zamašnjak u razvoju grada Solina kao turističke destinacije, posebno arheološkog turizma s obzirom na njegov značaj i na poziciju samog hotela na ulazu u lokalitet", kaže direktorica TZ Solin Jelena Stupalo.

Zbog blizine Salone u planu je da hotel uskoro  u svom restoranu ponudi i prava antička jela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nam fali završnih detalja, ali zadovoljni smo s projektom i vizualizacijom od početka do kraja i nadamo se uspješnoj sezoni", poručuje Vidaković.

Sezona bi za još jedan novi hotel na Jadranu mogla biti dobra, jer gostima je posebno zanimljiva sama lokacija uz povijesnu Salonu.

ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo