AFERA ELITNA PROSTITUCIJA / EKSKLUZIVNO Bivši policajac o zamjeniku predsjednika HDZ-a: 'Rečeno mi je da mjere cure od Brkića'

Potraga donosi ekskluzivnu ispovijest Mislava Merkaša kojemu se sudi za primanje mita od svodnika

5.3.2019.
19:35
VOYO logo

Sutra u 19.15 sati istraživački magazin RTL-a Potraga donosi ekskluzivnu ispovijest jednog od nekad najpoznatijih zagrebačkih policajaca, Mislava Merkaša, kojemu se sudi za primanje mita od svodnika.

Merkaš je prvi put, za RTL s Ivanom Ivandom Rožić - razgovarao o slučaju elitne prostitucije koji je nedavno opet aktualiziran zbog izgubljenog spisa o probijanju tajnih mjera. Zbog te priče je nedavno u DORH-u ispitan i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Merkaš otkriva koje se političare štitilo, ali i kako je tužiteljstvo navodno sve to zataškavalo. Prvi put u javnosti progovara i Nebojša Perunović Pancho - kojeg su označili kao najvećeg svodnika u Zagrebu. 

Donosimo djelić onoga što ćete sutra od 19.15 sati moći gledati u Potrazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu mi je Željka Pokupec dala do saznanja da i ona zna, da sumnja otkud mjera curi, da je vjerojatno riječ o zamjeniku glavnog ravnatelja policije! Milijanu Brkiću? Milijanu Brkiću", kazao je ekskluzivno za Potragu Mislav Merkaš, bivši voditelj Odsjeka za nadzor organiziranog kriminaliteta PUZ-a. 

"Dok sam bio u pritvoru čak su mnogi slali poruke - nemoj me spominjati da nemam nekih problema, pomoći ću ti kad izađeš - i tako dalje. Međutim kako to biva. Imate hiljadu prijatelja kad imaju koristi od vas, kad više nemaju onda vas zaobilaze", rekao je za Potragu osuđeni svodnik Nebojša Perunović Pancho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo