VEČERAS U SUPERSTARU / Dvije kandidatkinje rastužit će životnim pričama, a u show stiže i 'Elvis' iz Jastrebarskog

Image
Foto: RTL

Koga je pojela trema, tko je pustio suzu, a tko žiri izuo iz cipela, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superstara'

21.10.2023.
12:02
RTL
VOYO logo

Večeras od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je peta audicijska epizoda 'Superstara', a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall.

Nekoliko kandidata pokazat će hrabrost i pred žirijem izvesti svoje autorske pjesme, a neki će biti posebno samouvjereni: ''Mislim da sam jedinstven po svojim tekstovima koji su, po mom mišljenju u visokom rangu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred žiri će, između ostalog, stati i Mia Ribić, peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu u muškoj konkurenciji, 15-godišnja Ana Bertić iza koje je već 50 nastupa na međunarodnim festivalima, a prvu je pjesmu snimila sa samo deset godina, ali i bivši stanar Big Brother kuće i poznati influencer Marin Novaković.

Image
NE PROPUSTITE! /

U Superstar stiže Mia Ribić, peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu: 'Dečkima nije svejedno kad ih pobijedim'

Image
NE PROPUSTITE! /

U Superstar stiže Mia Ribić, peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu: 'Dečkima nije svejedno kad ih pobijedim'

No show će potpuno ukrasti 22-godišnji ''Elvis Presley iz Jastrebarskog'', koji će žiri kupiti apsolutno svakom sekundom nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mrdanje glavom 10, glas 10, stas 10, šarm 10'', savršeno će ga ocijeniti žiri!

Smrt najboljeg prijatelja i zdravstveno stanje bliskog člana obitelji dvije talentirane kandidatkinje natjerali su da odrastu brže od svojih vršnjaka. Glazba ih je, ističu, uvijek spašavala u teškim trenucima, a sada su svoje emocije odlučile pjesmom prenijeti žiriju i gledateljima 'Superstara'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Da si se s 14 godina počela profesionalno baviti pjevanjem, sad bi sjedila s nama u žiriju'', oduševljeno će komentirati Filip Miletić nakon hipnotizirajuće izvedbe jedne od njih.

Koga je pojela trema, tko je pustio suzu, a tko žiri izuo iz cipela, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superstara'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Glas od milijun eura! Mladi natjecatelj osvojio žiri Superstara. Doznajemo kako se sprema za novu rundu natjecanja

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike