situacija kao lani / Dva mandata za BM 365 došli kao otriježnjenje 'Birači su se opredijelili za ustaljene političke opcije, a ne za promjene'

'Ono, što ćemo sigurno raditi, je borba za bolju Hrvatsku iz parlamenta, a o ostalim rezultatima će ovisiti hoćemo li podržati jednu, drugu ili treću Vladu', rekao je Ljubo Jurčić

11.9.2016.
19:35
VOYO logo

Rezultati s dva mandata su za BM 365 došli su BM kao svojevrsno otriježenjenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je ista kao i lani.

"Treba pričekati konačne rezultate. Sačuvali smo stare mandate iz prošlih izbora, a svi skupa smo nova, mlada stranka. Novi smo na parlamentarnim izborima i ne možemo biti nezadovoljni. Kako će se formirati Vlada, to ćemo vidjeti pri konačnom ishodu", rekao je Ljubo Jurčić, ekonomist i sveučilišni profesor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje su zakazali?

"Mi smo se trudili napraviti što možemo, a rezultati ovise o tisućama drugih okolnosti. Ovisi o procjeni hrvatskih birača - ako su se odredili za promjenu, onda bismo mi treći dobili više glasova, ali glasači očito ostaju pri starim izborima", rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kome su bliži?

"Razgovora još nije bilo, borili smo se za parlamentarni status. Ono, što ćemo sigurno raditi, je borba za bolju Hrvatsku iz parlamenta, a o ostalim rezultatima će ovisiti hoćemo li podržati jednu, drugu ili treću Vladu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo