još dva dana /

Dva dana uoči početka Eura: je li sve spremno - RTL patrola u Areni Zagreb koja sigurno neće zatvoriti vrata!

U Areni Zagreb u tijeku su zadnje pripreme za početak Europskog prvenstva u rukometu - reprezentacije Njemačke, Makedonije, Crne Gore i Slovenije uskoro stižu

10.1.2018.
18:39
VOYO logo

Sve je spremno i skandala neće biti. Unatoč najavama i prijetnjama da bi moglo doći do zatvaranja Arene Zagreb uoči europske rukometne smotre - to se neće dogoditi! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, to ne znači i da je riješen problem između građevinske tvrtke Ingre, Grada Zagreba i hrvatske Vlade. Naime, nakon Svjetskog rukometnog prvenstva 2009-te ostao je nepodmiren dug od oko milijun i pol kuna, a kako se to ne bi ponovilo, od Hrvatskog rukometnog saveza je zatraženo da se prije održavanja Eura osigura novac za podmirenje dugovanja. 

Što god gradonačelnik Bandić sutra objavio u 13 sati - rukomet ide dalje! U Areni Zagreb u tijeku su zadnje pripreme za početak Europskog prvenstva u rukometu - reprezentacije Njemačke, Makedonije, Crne Gore i Slovenije uskoro stižu, a prije njih Arenu je obišla naša ekipa predvođena Ivonom Hemen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visinske pripreme za najveći događaj ove godine. I to doslovno jer u ušminkavanje Arene uključili su se baš svi.

"U ovo su se uključili i alpinisti dosta zanimljivo BLIC tako da ovdje izgledaju kao spidermani", kaže Ante Ančić, predsjednik Nadzornog odbora HRS-a.

I dok dio radnika visi sa stropa, drugi završne finese nadgledaju s tribina i podloge vrijedne 60 tisuća eura. Iako rukometaši po prvo europsko zlato kreću iz ludnice splitskog Spaladiuma, upravo ovdje odigrat će se glavni dio prvenstva.

Za 3 dana na ovom terenu u akciju će naši susjedi Slovenci. Iako je prošlo godinu dana od bronce na Svjetskom prvenstvu, rukometna euforija nije napustila Sloveniju. Na ove tribine sprema se prava invazija jer prodano je preko šest tisuća ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojih je za utakmice u subotu ostalo još samo 300-tinjak. Do najjeftinije karte od 150 kuna oni najbrži odavno su došli.

Arena će sljedeća dva tjedna biti novi dom rukometaša, za naslov prvaka bore se velika europska imena koja će u špaliru ispratiti i oni najmlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj svlačionici taktike će prvi kovati aktualni europski prvaci Nijemci koji prvu utakmicu u Zagrebu otvaraju protiv Crne Gore. U ovoj prostoriji miješat će se krv, znoj i suze.

Ovo je pozicija studija RTL-a iz kojeg će naši komentatori pratiti Hrvatsku nadamo se - sve do finala.

Jer na krilima domaće publike - čuda su moguća.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo