serum za rast trepavica / Duže trepavice bez neželjenih učinaka. Mit ili istina?

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Koja žena ne želi imati duge, tamne i guste trepavice? Nažalost, majka priroda nije svim ženama podarila lijepe i duge trepavice.

29.1.2016.
12:00
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Srećom, danas postoje brojne metode koje pridonose rastu i sjaju trepavica. Među najpopularnijima su serumi za rast trepavica. Znate li zašto?

Image
Foto: PR fotografije

Jeste li znali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dužinu, boju i gustoću trepavica ne možemo utjecati, jer počinju rasti u 6 mjesecu trudnoće. Boja trepavica može odstupati od boje kose – crnka će imati još tamnije trepavice, a plavuša još svjetlije od boje kose. Njihova primarna uloga je vrlo važna, jer trepavice štite oči od prašine i drugih stranih tijela. Primjerice, kada trepavice dolaze u dodir s prašinom, kapak se refleksno zatvori.

Važnost trepavica u drugim kulturama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je reći da u svim kulturama žene cijene duge, odnosno kratke trepavice, ali možemo reći da su u svim kulturama trepavice simbol ljepote i ženstvenosti. U većini kultura njeguju se duge trepavice, dok u Africi žene svoje trepavice režu i oblikuju kako bi djelovale ljepše i uređenije. Već su u prošlosti otkrili balzam za njegu trepavica na biljnoj bazi, a koristila ga je i Kleopatra kako bi još više istaknula oči.

Kako istaknuti oči i trepavice?
Da bismo postigli efekt dužih i gušćih trepavica, koristimo različite kozmetičke proizvode – od eyelinera i sjenila do maskara… Od 1960. godine korisnicama nježnijeg spola dostupne su i umjetne trepavice, koje su tijekom godina postale sve popularnije. Poznata je i metoda ugradnje umjetnih trepavica, i to na mjestima na kojima je rast trepavica rjeđi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Zašto se poznate osobe kunu userum za rast trepavica, a ne u umjetne trepavice?
Umjetne trepavice gube na popularnosti, uglavnom zato što dugoročno korištenje ima brojne neželjene nuspojave. Najgore je to što umjetne trepavice mogu trajno oštetiti prirodne, pa čak i dovesti do značajnog gubitka trepavica. Osim toga, može doći do iritacije očiju i neravnomjernog ispadanja trepavica, a ostale se ne mogu tako jednostavno skinuti. To ne samo da uzrokuje crvenilo očiju, nego je i estetski vrlo neprivlačno. 

Mnogo bolja alternativa je serum za rast trepavica. Na ovaj prirodan način pobrinite se za rast i volumen trepavica čuvajući njihovu kvalitetu. Odabirom pravog seruma za rast trepavica možete spriječiti lom i prekomjeran gubitak trepavica u slučaju da i dalje koristite umjetne trepavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serum koji pospješuje rast trepavica te ih u isto vrijeme njeguje?
Zaboravimo gore nabrojane metode isticanja očiju i trepavica i usredotočimo se na jedno – na serum za rast trepavica. Riječ je o formuli koja sadrži vitamine, biljne ekstrakte i druge prirodne sastojke. Serum potiče rast trepavica, u isto vrijeme omogućujući da trepavice rastu brže, duže, tamnije i jače.

Image
Foto: PR fotografije

Budite oprezni kako koristite serum za rast trepavica! Pri korištenju seruma za rast trepavica, važno je da je formula sigurna za vaše oči. Također je važno serum kupiti od tvrtki koje posjeduju odgovarajuće certifikate i rezultate istraživanja iza kojih stoje izvrsni rezultati u praksi. Jedan od najvažnijih seruma na tržištu danas je Lux-Factor serum koji, prema riječima mag. farmacije Jasne Martinjak, ima sve potrebne certifikate, sadrži samo prirodne sastojke te je potpuno siguran za korištenje bez neželjenih nuspojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serum za rast trepavica Lux-Factor testiran je na 4000 korisnika i pokazalo se da su trepavice redovitom upotrebom seruma (u samo 2-4 tjedana) postale gušće za 85%, duže za 25% i tamnije za barem 2 nijanse. Korisnice za vrijeme korištenja nisu imale nikakvu iritaciju oka. Najveća potvrda učinkovitosti i kvalitete Lux-Factor seruma za rast trepavica je to što nakon 28 dana redovitog korištenja LUX-FACTOR EYELASH seruma korisnice nisu htjele koristiti ni jedan drugi proizvod za rast trepavica!

Lana Jurčević, pjevačica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

"Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na korekcije pa sam ih skinula i od njih je ostalo nešto jako malo. Probala sam Lux-Factor serum za rast trepavica koji stvarno djeluje!"

Pamela Ramljak, pjevačica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao pjevačica, često sam pred očima javnosti, zato mi je važno uvijek izgledati lijepo i uredno. Čak i kada sam bez šminke. Stoga se kunem u Lux-Factor serum za rast trepavica. Nakon 2 tjedna, primijetila sam razliku. Trepavice su postale duže i gušće. Izgledaju još snažnije i tamnije. Nisam mogla vjerovati da moje trepavice mogu izgledati tako lijepo bez maskare. Sada mogu biti opuštena čak i kada izađem iz kuće bez šminke. Serum za rast trepavica Lux-Factor preporučujem svim ženama koje žele duže i jače trepavice."

Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkad koristim LUX-FACTOR serum za rast trepavica, one su hidratizirane, njegovane, otpornije i puno većeg volumena nego prije. Dovoljan je samo jedan sloj maskare i svega nekoliko minuta za lagani make-up kako bi oči bile naglašene i lijepe."

Sementa Rajhard, pjevačica i glumica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Serum je otkriće! Nakon što sam morala skinuti umjetne trepavice radi snimanja filma, koje polako ide kraju, baš mi je trebao ovakav serum koji će mi obnoviti trepavice. Nakon 3 tjedna nanošenja, one su gušće i potpuno obnovljene. Vrlo sam zadovoljna Lux-Factor serumom za rast trepavica i preporučujem ga svima koji žele gušće, duže i jače trepavice."

Kako do testirano najučinkovitijeg seruma za rast trepavica LUX-FACTOR?
Upravo sada možete naručiti svoj serum za rast trepavica LUX-FACTOR po promocijskoj cijeni s više od 50% popusta, samo na www.lux-factor.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo