Tri gola Kozine /

Duvnjak se vratio u startnu postavu Kiela: odigrao vrhunsko poluvrijeme zabivši četiri gola

Image
Foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL

Uoči dolaska na pripreme reprezentacije u Ivanić-Grad Duvnjak će odigrati još jednu bundesligašku utakmicu za Kiel, i to dva dana nakon Božića

22.12.2017.
8:47
Axel Heimken/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Kiela Domagoj Duvnjak, koji je sedam mjeseci pauzirao zbog operacije koljena vrativši se početkom prosinca, jučer je prvi put nakon stanke bio u početnoj postavi tijekom bundesligaške utakmice. Njegov je klub gostovao kod Göppingena, uzevši im oba boda uvjerljivom pobjedom 29:22, za koju je dobrano zaslužno Duvnjakovo rukovođenje igrom Kiela u prvom dijelu.

Već u prvih 15-ak minuta Duvnjak je triput zabio iz kontre. Stopostotnu realizaciju imao je i nakon četvrtog šuta. Odlično je funkcionirala veza Duvnjak - Ekberg - Nillson - Zarabec. Kiel je, naime, na poluvrijeme otišao s uvjerljivih 14:8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta momčad njemačkog prvenstva (pet bodova iza vodećeg Rhein-Neckar Löwena) zadržala je prednost u nastavku za konačnih +7. Na drugoj, Göppingenovoj strani Krešimir Kozina zabio je tri pogotka.

Duvnjak na koncu odličan sa šutom 4/6, dvije asistencije i jednom ukradenom loptom. Briljirao je njegov suigrač i vratar njemačke reprezentacije Andreas Wolff s čak 17 obrana. Slovenac Miha Zarabec zabio je devet puta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči dolaska na pripreme reprezentacije u Ivanić-Grad Duvnjak će odigrati još jednu bundesligašku utakmicu za Kiel, i to dva dana nakon Božića, poslije čega će biti na raspolaganju izborniku Červaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo