ozljeda potkraj utakmice /

Duvnjak propušta ostatak skupine u Splitu, a upitan je i za cijeli turnir? Nestrpljivo se čeka rezultat magnetske rezonance

Image
Foto: AP

Duvnjak je u subotu ujutro otišao na magnetsku rezonancu, a iz Hrvatskog rukometnog saveza su izvijestili kako će uskoro obavijestiti javnost o težini Duvnjakove ozljede

13.1.2018.
14:59
AP
VOYO logo

Fantastično otvaranje Eura i velika pobjeda Hrvatske nad Srbijom od čak 10 razlike sinoć su nažalost ostali u sjeni ozljede našeg ponajboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute prije kraja susreta, kad je utakmica već bila riješena, Domagoj Duvnjak sam od sebe se srušio na pod, uhvativši se za list desne noge s bolnim grčem na licu.

Srećom, radi se ipak o listu desne noge, a ne lijeve noge i koljena koje je Domagoj podvrgnuo operativnom zahvatu i uoči Eura sedam mjeseci izostao s terena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, prve informacije nisu dobre, hrvatskom kapetanu nastradao je mišić na nozi i u najboljem slučaju Duvnjak će biti van stroja desetak dana što znači da bi igrač Kiela propustio utakmice sa Islandom i Švedskom, a najvjerojatnije i drugu fazu po skupinama. Ako se to pokaže točnim Duvnjaka bi u akciji vidjeli tek u polufinalu ukoliko ga Hrvatska izbori. 

Duvnjak je u subotu ujutro otišao na magnetsku rezonancu, a iz Hrvatskog rukometnog saveza su izvijestili kako će uskoro obavijestiti javnost o težini Duvnjakove ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo