bogat izvor proteina / Dukat predstavio novitete u liniji Dukat Fit

Image
Foto: PROMO

Dukat Fit quark jagoda i Dukat Fit quark med i vanilija - novi saveznici zdravog načina života

17.4.2019.
9:32
PROMO
VOYO logo

S dolaskom proljeća i toplijih dana mnogi počinju intenzivnije trenirati i paze na prehranu kako bi svoje tijelo doveli u zadovoljavajuću formu. Upravo zbog toga, Dukat je za sve pobornike zdravog načina života proširio svoju liniju Dukat Fit mliječnih proizvoda bogatih proteinima te predstavio Dukat Fit quark jagodu i Dukat Fit quark med i vaniliju.

Dukat Fit quark vrsta je svježeg posnog sira bogatog proteinima, a dva noviteta podložena su jagodom, odnosno medom i vanilijom pa je za pravo uživanje potrebno promiješati sadržaj čašice jer se jagoda, odnosno med i vanilija nalaze na dnu. Predstavlja idealan i hranjiv obrok za sve koji vode brigu o zdravom načinu života, pravilnoj i uravnoteženoj prehrani te redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Neprestano osluškujemo potrebe naših potrošača te u skladu s tim uvodimo novitete i unapređujemo našu ponudu“, izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica Korporativnih komunikacija Dukata, i dodala: „Novi proizvodi linije Dukat Fit odličan su saveznik dobrog treninga, ne sadrže laktozu, a u čašici sadrže 12 grama proteina i samo 0,15 grama mliječne masti.“

Dukat Fit quark jagoda i Dukat Fit quark med i vanilija dolaze u čašicama od 150 g i dostupni su na prodajnim mjestima diljem zemlje po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6,99 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo