KOMPLETNA USLUGA /

Dubrovačka bolnica dobiva pet milijuna kuna pomoći, predloženo i rješenje za smještaj doktora

Image
Foto: Thinkstock.com

U Općoj bolnici Dubrovnik danas je održan radni sastanak na kojem su bili članovi uprave bolnice na čelu s ravnateljem Marijom Bekićem, te predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković i predsjednik Povjerenstva za javne površine Blaž Pezo.

22.11.2016.
13:56
Thinkstock.com
VOYO logo

Na sastanku je bilo riječi o financijskim problemima s kojima se bolnica suočava, te je prezentirana oprema koja je nabavljena, ali i ona koja se tek treba nabaviti kako bi se uvjeti u matičnoj bolnici poboljšali. 

Mato Franković je kazao da žele da Dubrovčani u budućnosti nemaju potrebe za odlaskom u Zagreb ili bilo koje drugo središte, već da kompletnu medicinsku uslugu imaju upravo u Općoj bolnici Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U proračunu za 2017. godinu ćemo predstaviti amandman u kojemu ćemo doznačiti pet milijuna kuna Općoj bolnici Dubrovnik, a u budućnosti smatram da Grad Dubrovnik svake godine u svom proračunu mora imati stavku pomoći OB Dubrovnik u najmanjem iznosu od pet miijuna kuna', kazao je Franković te dodao da misli da je iznimno važno da se u nadolazećem razdoblju dio objekata u vlasništvu Grada Dubrovnika pretvori u stambene objekte koji će omogućiti liječnicima da dođu ovdje, rade i žive u Dubrovniku zajedno sa svojim obiteljima.

Više saznajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo