DRŽAVNU VILU KORISTILI ZA PRIVATNE ZABAVE: / Jedan šef požeškog zatvora u njoj orgijao sa zatvorenicima, a sin drugoga pijan divljao s prijateljima

Image

Državna vila u Velikoj mjesto je za fešte zaposlenika požeške kaznionice, a jedan od šefova zatvora lovi po Namibiji u društvu poslovnog partnera.

22.4.2017.
17:26
VOYO logo

Reprezentativna državna vila u Velikoj, pokraj Požege, smještena u Parku prirode Papuk i od pogleda zaklonjena gustom šumom, kako je nedavno pisao Telegram.hr, nije služila samo za smještaj dužnosnika koji posjećuju taj kraj, već i za privatne zabave.

U tome su – dok ta praksa napokon nije prekinuta – prednjačili lokalni političari i zaposlenici Kaznionice i zatvora u Požegi. O državnoj se vili u Velikoj, s obzirom na to da je u vlasništvu Ministarstva pravosuđa, brine Kaznionica i zatvor u Požegi, gdje se i čuvaju njeni ključevi. Da do njih ranije nije bilo teško doći, ne svjedoče samo bivši zaposlenici te kaznene ustanove, već i pojedini Facebook profili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tako je Ivan Balenović, sin Luke Balenovića, bivšeg zaposlenika Kaznionice i zatvora u Požegi, a danas predsjednika uprave Orljave, tvornice košulja u kojoj su ranije radile zatvorenice, na svom Facebook profilu objavio niz fotografija s jedne od privatnih zabava.

Na njima se, među ostalim, vidi kako Balenović mlađi, proslavljajući dobivenu diplomu, s prijateljem skače po mramornoj ploči uz prozor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

Belenović je u tamnoplavoj prugastoj košulji s čašom u ruci)

Tragovi tog veselja ondje su vidljivi i danas.

Među čestim gostima privatnih zabava u državnoj vili u Velikoj koje su priređivali prijašnji ravnatelji Kaznionice i zatvora u Požegi, a koje su se povremeno pretvarale u prave orgije u kojima su sudjelovale i zatvorenice - prema izvorima našeg portala - bio je i Davor Bošnjak, i danas načelnik Odjela za rad u toj kaznenoj ustanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega je vezan još jedan zanimljiv detalj. Bošnjak je strastveni lovac koji posjećuje ekskluzivna i skupa lovišta. Na službenoj internetskoj stranici Adria hunta, tvrtke koja organizira lov u skupim lovištima u svijetu, mogu se naći i Bošnjakove fotografije dok pozira nakon uspješnog lova u Namibiji, držeći u jednoj ruci pušku, a u drugoj rog svoga trofeja. Prema izvorima našeg portala, Davor Bošnjak, zaposlenik Kaznionice i zatvora u Požegi, lovio je, među ostalim, i u Sibiru i na Aljasci.

Image

Posebna je zanimljivost da je na fotografiji iz lova u Namibiji, Bošnjak u društvu Slobodana Mihalja, vlasnika đakovačke tvrtke Hemco, koja proizvodi zaštitnu odjeću. Ta se odjeća šije u Kaznionici i zatvoru u Požegi. Kao što smo već naveli, Bošnjak je ondje načelnik odjela za rad, što znači da je poslovno vezan s vlasnikom tvrtke Hemco s kojim je zajedno lovio u Namibiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo