INTERVJU S ČAKOVEČKOM MAČKOM / Dražen Ladić: Mi 'Vatreni' uspjeli smo 1998. samo zbog - atmosfere!

Image
Foto: PIXSELL

'Mi vatreni smo puno, ako ne i sve, napravili baš zbog atmosfere, na to se ne možemo požaliti, okružje oko reprezentacije bilo je izvanredno! U vrijeme priprema za Francusku 1998. godine okružje nije bilo tako zagađeno kao danas, a svi znamo zašto', otkrio je Ladić.

24.5.2016.
13:50
PIXSELL
VOYO logo

Okupilo bi se više ljudi samo da je u Međimurje stigao papa, veselo se pričalo među navijačima na tribinama i nasipima oko igrališta NK Poleta nakon prvog treninga hrvatske reprezentacije u Svetom Martinu na Muri.

Legendarni vratar Dražen Ladić (53), međimurski sinonim za vatrene, poznat i po nadimku Čakovečka mačka, viziju o takvom dočeku kockastih u Međimurju imao je još prije gotovo desetljeća! Uostalom, upravo je on doveo ondje 'kockaste'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A zašto je reprezentacija sada u Svetom Martinu na Muri? Znate, to je tako jer u doba kad sam vodio mlade, tražio sam da idemo upravo u to mjesto, uvjeti su bili sjajni. Tražio sam mjesto koje će biti nešto bolje od Tuhlja, no tada su mi rekli da to ne može... Na kraju sam ipak uspio odvesti mladu reprezentaciju na pripreme u Međimurje. A vidite, sad je Sveti Martin na Muri dobar i A-reprezentaciji... ", ispričao je Ladić za eMedjimurje.hr.

Cijeli intervju s legendarnim vratarem 'Vatrenih' pročitajte na eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo