a život je u pitanju / Dramatično u Splitu! Od ogromne gužve nije mogla proći hitna pomoć. Onda je došla djevojka i spasila stvar!

Image
Foto: Dalmacija danas Screenshot

Vozilo hitne pomoći upalilo je sirene, no nije se moglo probiti kroz gužvu

30.7.2022.
12:46
Dalmacija danas Screenshot
VOYO logo

Od ranoga jutra u Splitu vladaju velikegužve. Trenutno je najgora situacija na izlazima iz Splita te u širem centru grad. Očekivano, veliki je prometni kolaps u Zvonimirovoj ulici u Splitu, gdje je kolona dugačka nekoliko kilometara.

"Velika je gužva i stalno se stvara prometni čep u Zvonimirovoj u smjeru trajektne luke i kolodvora", rekao je čitatelj za portal Dalmacija danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo dramatična situacija jutros se nešto prije 9 sati dogodila u već spomenutoj ulici. Naime, zbog velike gužve, vozilo hitne pomoći po sirenama i rotacijama jedva se 'probilo' kroz ulicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život mi se okrenija. Hitna ne može proć, pa ovo je nevjerojatno, život je nekome u pitanju", rekla je čitateljica koja je snimila prolazak vozila hitne kroz Zvonimirovu za spomenuti portal.

Jedna ženska osoba na kraju je spasila stvar. 'Izletjela' je iz svog vozila te je regulirala promet, odnosno nagovarala je vozače da razmaknu svoja vozila u lijevu i desnu stranu kako bi vozilo hitne moglo proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo