ZAKLJUČAO SE I U WC / Drama na letu za Split, putnik htio ući u pilotsku kabinu: 'Nastala je strka, odveli su ga u lisicama'

Image
Foto: Profimedia

Kada nije uspio ući u pilotsku kabinu, Hrvat se zaključao u toalet na straženjem dijelu zrakoplova. U međuvremenu su stigli policajci koji su ga u lisicama odveli u zgradu aerodroma

26.5.2024.
11:03
Profimedia
VOYO logo

Jedan je Hrvat izazvao pravu dramu u zračnoj luci u Gardermoenu u Oslu u nedjelju ujutro nakon što je na silu pokušao ući u pilotsku kabinu zrakoplova koji je trebao poletjeti za Split.

Kada nije uspio u svom naumu, zaključao se u toalet na stražnjem dijelu aviona prepunog putnika koji su putovali na odmor u Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zrakoplov je već bio krenuo i dok se kretao prema dijelu piste za polijetanje, odjednom se zaustavio. Prva obavijest pilota bila je da je došlo do tehničkih problema i da moraju stati. Policajci su ušli u prednji dio i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gdje se ovaj bio zaključao.

U avionu je nastala strka, svi su htjeli vidjeti što se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Senad Bišćević koji je sa suprugom putovao u Vodice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveška policija identificirala je počinitelja kao 23-godišnjeg hrvatskog državljana, a još uvijek nije poznato što ga je potaknulo na takav čin.

Zrakoplov je u konačnici ipak poletio s dva sata zakašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Nikola i Alen prvi su dotrčali u pomoć kad je pala Cesna: 'Čupali smo drvo, dizali, jedan nije preživio'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo